To je to što me zanima!

Pucao je u braću u kafiću u blizini Opatije, jednog je ubio

Braća su navodno ispred pizzerije pretukli izbacivača zbog dugova. Nakon toga su ušli u pizzeriju. Izbacivač je došao za njima i nakon svađe pucao u njih
Vidi originalni članak

U pizzeriji Omega u mjestu Jušići kod Opatije u petak oko 16.30 sati su se posvađala tri muškarca. Nakon toga su se potukli, a netko je i zapucao. U pucnjavi je jedan muškarac ubijen, a dvojica su ozlijeđena. Jednog ozlijeđenog su odvezli u KBC Sušak, gdje su ga operirali. U pucnjavi su, kako piše Jutarnji list, stradala braća Keserović, koja su otprije poznata policiji. Braća su navodno ispred pizzerije pretukli izbacivača Dražena T., koji im je dugovao novac. Nakon okršaja ušli su u pizzeriju, naručili piće, a pretučeni izbacivač je došao za njima. Nakon svađe pucao je u braću. Jednog je ubio, a drugog ranio. Očevidac je vidio gužvu u kafiću.

- Nisam se ni snašao, a već je odjeknuo pucanj. Uopće ne znam gdje sam završio, sretan sam što sam živ. U ušima mi još odzvanjaju pucnji. Bilo ih je više, nisam siguran, možda i čak deset - rekao je šokirani svjedok za Jutarnji list. Dodao je kako ne poznaje muškarce te kako ne zna zbog čega su se posvađali. U pizzeriju je ubrzo nakon pucnjave stigla i Hitna pomoć, no jednom od muškaraca na žalost nisu mogli pomoći. Još se ne zna težina ozljeda ranjenog muškarca.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • lujka1803 08.11.2010.

    da lako je nama govorit ali jadani svi oni da je policija radila svoj poso to se nebi dogodilo u yivotu bit mangup ynaci bit mrtav

  • nepoznato09 07.11.2010.

    ove informacije nisu tocne!!! koliko se neprovjerenih informacija pise...nemate vi pojma sta se tamo dogodilo....

  • user_57353 06.11.2010.

    Samo cu copy/paste-at svoj komentar sa FB: Bez namjere da budem zlobna ili da se veselim tudjoj nesreci, skrenula bih pozornost na samo jedan detalj.. jucer se navrsilo tocno 2 godine od kada je Keserovic senior hladnokrvno i bezobzirno ubio Mirka Bibica, branitelja dragovoljca, oca... dvoje djece..Na isti dan su u Novom Listu izasle osmrtnice u rubrici "sjecanja" i clanak o obojstvu jednog i ranjavanju drugog od sinova Keserovic.. Zanimljiva podudarnost, neki bi cak rekli i sudbina.. Nema vise tog zatvora, te kazne za Husu Keserovica,njegov zivot je jucer zavrsio,dozivio je nocnu moru svakog roditelja,sahraniti ce svoje dijete..Mozda ce me neki dozivjeti kao bizarnu, ovakvu ili onakvu osobu,ali cinjenica je da sve dodje na svoje i da svatko placa za svoje grijehe-proporcionalno velicini grijeha, rekla bih.. I jos samo jedan dodatak, vise komentar na jednu od prethodnih objava.. Nazivajuci bracu Keserovic neduznim i postenim gradjanima, vrijedjaju se svi oni zaista neduzni i posteni ljudi koji su stradali bez ikakvog razloga..Negdje sam procitala komentar na ovu temu, you live by the gun,you die by the gun i to bi bio najtocniji opis.. Braca Keserovic su odgajana na nacin koji je opravdavao nasilje kao sredstvo za postizanje cilja.. Daleko od toga da su samo zbog toga zasluzili ovo sto ih je snaslo, ali nisu to bili nikakvi neduzni decki koji su izasli van i uhvatili zalutali metak nekog pomahnitalog ubojice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare