To je to što me zanima!

Potvrdio vrh HDZ-a: Ževrnja neće biti kandidat za župana

Informaciju da HDZ isključuje Zlatka Ževrnju iz utrke za župana na predstojećim lokalnim izborima, potvrdio je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Zlatko Ževrnja neće biti HDZ-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije na predstojećim lokalnim izborima, javlja N1 koji navodi da je informaciju potvrdio predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. 

Valja napomenuti kako je Ževrnja imao veliku podršku birača, ali je vodstvo stranka ipak  odlučilo isključiti Ževrnju iz utrke za mjesto župana.  

Razlog vjerojatno leži u spornom natječaju za dodjeljivanje koncesije za plažu Zlatni rat u Bolu na Braču. Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture u ponedjeljak je poništilo natječaj zbog niza nepravilnosti i kršenja zakona, a to je Ževrnju dovelo u vrlo neugodnu situaciju.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • lucas 25.04.2017.

    Čovjek je nastvio što HDZ radi već skoro 30 godina, daklem unapređuje iseljavanje otoka, a majka crikva ga u tome podupire, a na drugoj strani tobože kuka na depopulizaciji "mile" im Hrvatske. Blizu crnog humora možda i ironičnije.

  • purgerica prva 25.04.2017.

    Ma koji Zlatni rat! Presudio mu Milijan Brkić, u sinhronizaciji sa MOSR-arcima, i njegov pajdaš, Vukojević! Sa tvrtkom koju se ne može pronaći u registru trgovačkog suda.

  • fallout2 25.04.2017.

    potvrdio je....ali dali će biti kažnjen zbog kršenja zakona ili je to samo sa stoku sitnog zuba ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare