To je to što me zanima!

Povećajte produktivnost i osigurajte poslovne podatke

Uz Magenta 1 Business pakete Hrvatskog Telekoma dobivate smart internet platformu koja omogućava neprekidan rad uz 4G backup
Vidi originalni članak

Čime se god poduzetnik bavio i bez obzira na veličinu tvrtke ili obrta, bez kvalitetne komunikacijske mreže gotovo je nemoguće poslovati. Istraživanja su pokazala da poslovni korisnici prije svega žele maksimalno siguran i pouzdan pristup internetu kako bi mogli sigurno izdavati račune, komunicirati s klijentima, pohranjivati svoje podatke...

Uz Magenta 1 Business pakete Hrvatskog Telekoma svaki poduzetnik može biti siguran da će kompletna infrastruktura uvijek raditi jer dobivate smart internet platformu koja omogućava neprekidan rad uz 4G backup što vam, između ostalog, osigurava  backup za fiskalnu blagajnu, automatizirano rješenje bez potrebe za radnjama korisnika, a oprema i instalacije ne naplaćuju se dodatno.

Osim toga, nećete morati razmišljati niti o mogućim hakerskim napadima jer Magenta 1 Business paketi osiguravaju trostruku zaštitu od računalnih napada, a sigurnosni elementi štite sve uređaje!  A da bi povećali svoju produktivnost i bili fleksibilniji u poslu,  paketi uključuju Cloud Storage od čak 1 TB za pohranu podataka tako da je moguće raditi s bilo kojeg uređaja i lokacije.  

U sklopu premium korisničke podrške posebno obučeni agenti su u svakom trenutku na usluzi što jamči brz i efikasan otklon mogućih poteškoća i problema. Magenta 1 Business paketi omogućavaju vam neograničenu komunikaciju u Hrvatskoj i inozemstvu, bez dodatnih i skrivenih troškova.     

Native 24shop

Idi na 24sata