To je to što me zanima!

Povećali minimalac za 100 kn, Građani: Blago nama s vama!

"Smanjite svoje plaće pa možete dignuti za još 300 kn" i "Prestanite rasprodavati državu i izigravati naše povjerenje" samo su neki od komentara bijesnih građana
Vidi originalni članak

Vlada je u petak na svojim službenim stranicama na Facebooku objavila kako bi po prijedlogu novog zakona o plaćama, minimalnu plaću s 2814 podigli na 2984 kune, nakon tri godine. Ipak, građani nisu s oduševljenjem dočekali tu objavu, već su se obrušili na Vladu.

Bitno da vama plaća svake godine raste jer vam je 20 tisuća malo

"Blago nama s vama", "Smanjite svoje plaće pa možete dignuti za još 300 kn" i "Prestanite radije rasprodavat državu i izigravat naše povjerenje" samo su neki od komentara koje su bijesni građani ostavili na vladinom Facebooku. 

- U čovjeće svaka vam čast. Bitno da vama plaća svake godine raste za koju tisučonku, jer vam je 20 tisuća malo. A radite ionako ništa. A nama budalama koje radimo 12 sati za 3000 kuna ipak je malo velika plaća - stoji u komentarima.

Građani su u 45 minuta nakon objave ostavili više od 350 komentara.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • ivič 04.02.2013.

    onda treba sve poslodavce kazniti koji radnika plača cirka 2500kn!

  • ludom 04.02.2013.

    Mislite moj narode hrvatski da se oni boje glasa naroda ? Ako pratite rad bilo koje famozne "koalicije" (koja u takvom sastavu ne postoji nigdje), vidjeti ćete dvije stvari: Prvom prilikom će sabor donijeti "zaštitne mjere" u vidu amandmana a pri tom "opozicija" demonstrativno napušta sjednicu. Oni, stranački zadojeni birači (kojih je u Hrvatskoj znatan broj) će na to odmah skočiti i pljeskati od sreće jer su ti njihovi zajeb... vladajuće. A, u stvarnosti te amandmane u svojim prostorijama pomno prouče i znaju da su i oni tu zaštićeni. Ali efekt je postignut. Drugo: Strašno paze da se u tim "amandmanima" negdje ne potkrade kakav "zakončić" po kojemu bi mogli izgubiti ma i jednu lipu od svojih primanja. A znaju da će doći trenutak (kao i sada) kad će se birači početi pitati o njihovim prihodima, troškovima i svim ostalim svinjarijama koje idu uz to. A onda kao pravi profesionalci, imaju spreman odgovor: "Sve je po zakonu i ustavu". Najgore je to, što puk to "puši" i to već dugi niz godina. Dokle ?

  • bera899 03.02.2013.

    nije mi jasno kako ih nije sram...čime se hvale...lako njima kaj dobivaju plaću, a ni ne dolaze na posao...teško je ipak dizati ruku...treba im gumbiće nabaviti, možda se nešto promijeni...i još se žale na tako jeftin ručak....jao kuda ova država ide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare