To je to što me zanima!

Povjerenstvo odlučilo: Golf tereni na Srđu ne štete okolišu

Na Ministarstvu zaštite okoliša i prirode je da u roku od mjesec dana odluči je li taj projekt prihvatljiv. Inače, projekt je pokrenuo prosvjede i negodovanja Dubrovčana
Vidi originalni članak

Golf tereni na Srđu ne štete okolišu. Analiza je to povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem - Srđ. Na Ministarstvu zaštite okoliša i prirode je da u roku od mjesec dana odluči je li taj projekt prihvatljiv.

Pozitivno mišljenje povjerenstva Ministarstvu služi kao savjetodavna podloga stručnjaka za donošenje Rješenja o prihvatljivosti zahvata za okoliš.

Inače, projekt iznad Dubrovnika razlog je prosvjeda i negodovanja brojnih Dubrovčana koji tvrde da će apartmanizacija brda naštetiti okolišu. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • rocco siffredi 08.03.2013.

    Pa njuške iz povjerenstva su vaši igrači !Naravno da ne vide ništa sporno !

  • zdepar 08.03.2013.

    golf tereni ne , a vile i hoteli koji se skrivaju unutar projekta, pa vi mislite da smo mi stvarno ludi

  • Hasenfefer 08.03.2013.

    Ovak. Hrvatskoj trebaju golf igrališta, ali opet griješite. Zašto bi morali kopirati loša rješenja od drugih, kad možemo napraviti genijalna svoja. Sačuvati prelijepu prirodu i prostor, a golferi mogu uživati u prelijepoj prirodi, a opet imaju luksuz 6 zvjezdica. Znači imam i za to ideju ali tu inovaciju naplačujem. To je preskupi bizniss da Vam ideje dam besplatno. inače samo mozak treba uključiti By the Way gospon Zmajko Kako ste riješili otpadne vode kojih će biti jako puno. Vidli smo kaj se dogodi i Zagrebu kad se sranja špuštaju bez kontrole, jel tak Krkane. Imaš ti iskustva. RUPA bez dna, a MAYE su krive za sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare