To je to što me zanima!

Povjerenstvo za sukob interesa o Plenkoviću zbog puta u Split

Povjerenstvo će također odlučivati o ministru  rada i mirovinskoga sustava Tomislava Ćorića. On je  konferenciju za novinare vezanu uz rad Ministarstva održao u prostorijama HDZ-a
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za sukob interesa otvorilo predmet o premijeru Andreju Plenkoviću. Predmet je otvoren zbog toga što je premijer u Split otišao Vladinim avionom, a između ostalog tamo je sudjelovao i na predizbornom skupu HDZ-a. Povjerenstvo će također odlučivati o ministru  rada i mirovinskoga sustava Tomislava Ćorića. On je  konferenciju za novinare vezanu uz rad Ministarstva rada i mirovinskoga sustava održao u prostorijama HDZ-a, javlja N1 televizija. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • cestiti 28.05.2017.

    Oni su iznad zakona uporno se narodu sprdaju neka i tako tereba bolje ne uasluzujemo dobro je rekao djeda moje buduce 1992g sinko vidjeces sta su hrvati ja sam to odavno iskusijo i nemoj se previse radovati toj drzavi a ja zbunjeno njemu neznate sto pricate pogledajte ovo danas smece za smecem dokle tako?

  • juricajuric179 26.05.2017.

    Za Plenka, čorića i hdz nema nikakvih sukoba interesa , oni smiju sve što drugima brane, pa oni su Bogom dani da unište hrvatsku državu.

  • moj glas 26.05.2017.

    Briga tebe..Plenki..sve ce to narod platiti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare