To je to što me zanima!

Povratak: Dilere s Kariba bi mogli uskoro izručiti Hrvatskoj

Srbijanski kriminalac Nebojša Gancanović nije pobjegao iz zatvora kako su pisali mediji u Srbiji. Naprotiv, u lisičinama je i u sigurnim rukama. I njega će izručiti RH
Vidi originalni članak

Dileri 174 kilograma kokaina, koje je policija uhitila na Karibima, uskoro bi mogli biti izručeni Hrvatskoj. Iako je rok za izručenje šest mjeseci, pripreme su u tijeku.

U akciji Jadera palo je svih 11 osumnjičenika za međunarodni šverc kokaina. Od devet uhićenih Hrvata, koji su bili i glavni organizatori, dva su već u Remetincu, a sedam ih je u zatvoru u Dominikanskoj Republici. S njima je i Kolumbijac Antonio Jose Parra te Srbin Nebojša Gancanović.

On ipak nije, kao što su tvrdili srbijanski mediji, pobjegao iz zatvora. Naprotiv, u lisičinama je i u sigurnim rukama, potvrdio nam je visoki izvor iz naše policije, koja je već spremna za prihvat kriminalaca. U tijeku je “peglanje” papirologije u Ministarstvu pravosuđa koje je po hitnom postupku zatražilo izručenje uhićenih. U Hrvatsku će tako biti dopremljeni i Zadranin Zlatko Ugarković Patak, Ivan Zanze te Milan Mandić i Ivan Šango. Posljednja dvojica su prevozili kokain na brodici.

- Uhićeni bi u Hrvatskoj mogli biti za nekoliko dana - otkriva nam naš izvor.

Za prepratu su osigurane jake snage osiguranja, a vrijeme i način izručenja bit će tajni. Akcija nije završila. Još tragaju za tri kupca zaplijenjene droge.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • seiko 14.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dejan77 14.05.2012.

    Dobro dosli hrvatsku,u raj za lopove i kriminalce!

  • user_46331 13.05.2012.

    Kako su se ujedinili u biznisu hrvati, srbin i kolumbijac preko kokaina šire bratstvo i jedinstvo. Oni zarađuju a ubijaju mladež. Dala bi im ja da ga se nagutaju i crknu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare