To je to što me zanima!

"Povratak Merzel u Sabor? Ja moral ostavljam drugima"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nepovjerenje prema političarima je ogromno. Vladajuća garnitura treba napisati zakone u kojima se političarima za svaku grešku potpuno uskraćuje sve, kaže Linić
Vidi originalni članak

Povratak Marine Lovrić Merzel u Sabor omogućuje zakon, a moralnu dimenziju zastupnici uglavnom ostavljaju na prosudbu građanima. O ovom slučaju progovorio je i Slavko Linić koji se čuo s Merzel, ali sve ostalo zadržao je za sebe. Kazao je da je njezino pravo da se vrati u Sabor, a što se tiče sudskog procesa mjesto gdje će se morati pobrinuti da dokazuje nevinost je sudnica.

- U Hrvatskoj je ogromno nepovjerenje prema političarima. Vladajuća garnitura se treba pobrinuti da napiše zakone u kojima se političarima za svaku grešku potpuno uskraćuje sve. Ako hoćemo udovoljiti građanima onda treba ići vrlo rigorozno, a to znači oduzeti sva prava na normalan život ako bilo što se posumnja ili griješi - izjavio je Linić.

Upitan je li moralno da se Lovrić Merzel nakon svega vraća u zastupničke klupe, Linić je odgovorio:

- Moral ostavljam nekom drugom. Hrvatskom društvu je problem što nema morala. Prema tome stalno se pozivate na moral. Mi radimo svoj posao. Da li je ovoj Vladi moralno da ne pratimo što građani misle o političarima i da nešto ne pokušavamo. Premijer je mene optužio da sam pokrao Hrvatsku za 30 milijuna. Znači li to da se moram povući? Optužen sam. Državno odvjetništvo provodi istrage oko toga, znači li to da trebam otići? Pitam je li moralno da sam u Saboru. Ne želim o tome razgovarati, ja se želim boriti protiv ljudi koji lažu i šire laži- izjavio je.


Idi na 24sata

Komentari 137

  • sumnjičav 18.09.2014.

    Bravo druže Slavko. Moral je za one druge, a ne za bivše i sadašnje članove SDP-a. Prvi koji je to priznao što ne začuđuje kada se sjetimo svega što je radio, a uz to prijateljevao i kumovao s Merzelicom.

  • okrugli pečat 18.09.2014.

    Linić je privatni sektor satro ali kumu mu ne dirajte ...

  • jagodica_bobica 17.09.2014.

    Liniću doći ćeš i ti na red!

Komentiraj...
Vidi sve komentare