To je to što me zanima!

Povukla ih jaka struja: Djeca u Vukovaru upala u opasni Dunav

U incidentu oko 10 sati petero djece veslalo je Dunavom. U jednom trenutku udarili su u teglenicu koja je bila usidrena na rijeci. Troje djece palo je u vodu, a za njima su odmah krenuli policajci
Vidi originalni članak

Hrabri vukovarski policajci spasili su jutros troje djece, u dobi od 13 i 14 godina, koja su na treningu veslačkog kluba upala u Dunav. Njih ukupno pet bilo je u čamcu kad su se sudarili s teglenicom koja je bila usidrena na rijeci. Od siline udara njih troje palo je u rijeku i krenuli su dozivati upomoć.

Nasreću u blizini su se našli policajci na ophodnom brodu te su ih izvukli na sigurno. Ugrijali su ih i prevezli na obalu. 

Kako javljaju iz policije svi su dobro te nitko nije ozlijeđen.

Neslužbeno doznajemo da ih je vjerojatno povukla jaka struja te su zato udarili u teglenicu. Bilo je to nedaleko od gradske luke.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Danijela13_1 21.06.2018.

    Gospodine novinaru de bar budite fer pa napišite istinu i tko je uistinu zaslužan za spašavanje.

  • AUSSIE 20.06.2018.

    Pored današnje tehnologije staviti sliku staru 3 godine i napisati ovakav članak pa to znaju samo"profesionalci".

  • jako44 20.06.2018.

    Netocan clanak.radnici luke vukovar su vidjeli da je jedan camac udario u jedan slep sto je stajao na sidru.dijete jedno palo u vodu a dvije curice iz drugog camca skocile da ga spasu.radnici luke vukovar obavijestili policiju koja je uskocila u svoj camac zajedno sa dva radnika luke i svi su otisli da spase dijecu.trener njihov je bio najmanje 500 metara od njih i nije vidio sta se dogadja

Komentiraj...
Vidi sve komentare