To je to što me zanima!

Požar kod Sveučilišne bolnice gdje su trebali doći torcidaši

Oko Sveučilišne bolnice u Zagrebu u subotu ujutro zapalila se suha trava, a vatra je ugašena prije nego je zahvatila skladišne prostore. Tamo su trebali stići navijači
Vidi originalni članak

U subotu oko 9.45 sati zapalila se suha trava i raslinje oko nedovršene Sveučilišne bolnice na zagrebačkom Laništu. Malo prije 13 sati vatra je došla i do skladišnih prostora, no prije toga je ugašena. Tamo je trebala doći Torcida prije derbija između Hajduka i Dinama. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mijopeh 17.03.2012.

    Zbog čega je trebala Torcida tamo doći? Postavit kamen temeljac ili obaviti grupnu gimnastiku prije utakmice? Koja glupost...

  • jarunos 17.03.2012.

    Sa jedne strane arena zagreb a sa druge cernobil od te nedovrsene bolnice koja propada svakim danom sve vise.Ili je srusit ili je zavrsit,ovako samo postaje skupljaliste olosa i kriminala u kamionima.Milane Bandicu srusi tu odvratnu zgradu i posadi travu.

  • Ivo Lola Ribar 17.03.2012.

    da je ovo normalna drzava tamo bi trava bila pokosena i cijela zgradurina bi bila u funkciji za koju je i namjenjena a ne sladiste za svercerske tvrtke i uzgajaliste korova i narkomana! bitno je da se kojekakve arene u svakom selu izgradjuju nepitavsi za cijenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare