To je to što me zanima!

Požar kod Vodica: Vatru gasili 41 vatrogasac i dva kanadera

Nešto prije 16 sati stanje se na požarištu stabiliziralo i avioni su mogli otići. Izgorjelo je deset hektara šume, niskog raslinja, te nešto maslina i loza
Vidi originalni članak

Dva kanadera i dva air tractora sudjelovala su u gašenju požara otvorenog prostora koji je u utorak oko 13.30 sati izbio na području Srime kraj Vodica. Na intervenciju su izašli Javna vatrogasna postrojba Šibenik, te dobrovoljna vatrogasna društva iz Vodica, Zatona, Šibenika, Zablaća, Brodarice, Grebaštice i Tisnog. Na zemlji je požar s 14 vozilom gasio 41 vatrogasac, ali zbog vjetra i brzog širenja vatre u pomoć su pozvane i zračne snage.  Nešto prije 16 sati stanje se na požarištu stabiliziralo i avioni su mogli otići. Izgorjelo je deset hektara šume, niskog raslinja, te nešto maslina i loza.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MarjanSrdarev 13.10.2011.

    verc je da ovaj vatrogasac i nije nesto najvridniji ali je on vozac i mora biti kraj kamiona da moze meni dati vodu,da moze pomaknuti kamion ako treba i sl.Zbog ovakvih komentara glupastih zbilja mi ponekad dodje da pomislim da bi trebalo pustiti da izgori cila "hrvacka".

  • verc 11.10.2011.

    Šta ovaj vatrogasac na trećoj sliki osmatra .Po njima bi izgorila hrvacka od iste do dubrovnika da nije kanadera i ostali letjelica .

  • Djmari 11.10.2011.

    to je rat....sigurno neki trofazni radikali opet pale ljepu našu.to e politika sve,sabotiraju sve u RH.nemru prebolit što su izgubili,pa sad ovako nastavljaju i grde nas oko ulaska u EU...-:P

Komentiraj...
Vidi sve komentare