To je to što me zanima!

Požar na autima u Zadru je podmetnut, priveli sumnjivca

Vatra je, podsjetimo,  izbila na dva automobila marke Mercedes i BMW, a plamen je zahvatio i kombi istog vlasnika. Planulo je u noći na petak oko tri sata, a šteta iznosi više od 400 tisuća kuna...
Vidi originalni članak

Policija je provela očevid nad automobilima u vlasništvu 44-godišnjaka u Crnom u zadarskom predgrađu, te su utvrdili da je požar izazvan namjerno. Možda su otkrili piromana.

- Policija provodi intenzivno kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljem, a u službenim prostorijama policije jedna je osoba koju se dovodi u vezu s ovim događajem - kažu u policiji.

POŽAR U ZADRU U noći gorjela dva automobila, požar se proširio i na kombi...

Vatra je, podsjetimo,  izbila na dva automobila marke Mercedes i BMW, a plamen je zahvatio i kombi istog vlasnika. Planulo je u noći na petak oko tri sata, a šteta iznosi više od 400 tisuća kuna. 

- Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom - kažu policajci. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • najiram 10 25.06.2018.

    borba protiv fašista antifašisti otišli u partizane i sad siju strah i nemir...ne pjevaju oni uzalud da sa titovog zloćinačkog puta ne skreću...provodi se mjera hratsku pretvoriti u pakao za život poštenim ljudima....dole palikuće i ostali teroristi....

  • mali zeleni prigorec 23.06.2018.

    Priveli sumljivca??? Pa kaj ti auti ne planu sami??? Malo malo pa neka takva makina se vužga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare