To je to što me zanima!

Požar na zagrebačkom Jarunu: Vatra progutala drvenu baraku

U Javnoj vatriogasnoj postrojbi Grada Zagreba rekli su da su dojavu dobili u 3.56 sati te da su odmah na teren poslali osam vatrogasaca u tri vozila. Izgorjela je baraka i vanjski wc
Vidi originalni članak

U subotu oko 4 sata građani su vatrogascima dojavili da je buknuo požar u Ulici Vlade Ranogajca na zagrebačkom Jarunu. Stigli su brzo, ali je vatra ipak progurala drvenu baraku.  

POGLEDAJTE VIDEO: Požar na Jarunu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Probudila me buka, čulo se kao da milijun vatrometa frca, i imam što za vidjet s prozora. Vatrogasci su stigli 10-ak minuta nakon poziva i brzo ugasili, no bilo je dosta strašno s obzirom da je trafostanica užasno blizu, kao i veliki parking, posvjedočila nam je čitateljica Anja.

Plamen je bio toliko jak da su se i drugi stanari uznemirili. 

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba rekli su da su dojavu dobili u 3.56 sati te da su odmah na teren poslali osam vatrogasaca u tri vozila. Požar su ugasili no vatra je progutala drvenu baraku površine 10 sa 30 metara te betonski wc koji je bio naslonjen na baraku. Nitko nije ozlijeđen a vatrogasci su dežurali na požarištu do 8.15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jozabroz 13.11.2016.

    a sta je bilo u toj baraci? onako,,napustena ili u necijem vlasnistvu cekala mozda rusenje? dali je bila osigurana il nije,necu ni pitat..

  • dadoccc 12.11.2016.

    izgorilo hebalište na jarunu

  • 12.11.2016.

    Jel wc bio prazan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare