To je to što me zanima!

Požar u centru Sinja: Izgorjela zgrada vojarne Ivaniša Nelipića

Osam vatrogasaca izašlo je na teren odmah nakon dojave o požaru. Ugasili su ga, ali je zgrada u potpunosti izgorjela. Inače, u ovoj bivšoj vojarni udruge mladih organizirale su razne događaje
Vidi originalni članak

Oko 1:30 sati u noći na subotu izbio je požar u sjevernoj zgradi bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju, a zgrada je do jutra u potpunosti izgorjela, javlja Ferata.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na jednom dijelu vojarne u centru Sinja izbio je veliki požar. Vatrogasci ga pokušavaju ugasiti iako je gotovo cijeli objekt već izgorio - javio je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na teren je u 1:34 sati nakon dojave izašlo 8 vatrogasaca JVP i DVD-a Sinj s tri vozila. Požar su lokalizirali oko 2:50 sati, a u 5:30 su ga ugasili.

Inače, radi se o prostoru koji koriste sinjske udruge mladih za organizaciju koncerata, projekcije filmova i sličnih događanja.

Više o uzrocima požara znat će se nakon očevida koji će početi, kako su nam rekli iz sinjske policije, u 10 sati. U zgradi u vrijeme požara nitko nije bio.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ajetodoo 20.01.2018.

    Na mladima svijet ostaje.(ako ga ne spale)

  • mrTrobec 20.01.2018.

    Kako zar ih ne štiti YGospa Sinjska?Sramota za Sinjane da im izgiri kasarna bar su oni prvi vojnici njih 600 hametice potuklo 90 000 Turaka,nije mi jasno zapto je onda rat sa Srbima trajao 5 godina.

  • 20.01.2018.

    Vatrogasci su izgasili plamen a cijela zgrada je izgorjela ....sto se tu ima gasiti vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare