To je to što me zanima!

Požar u CIOS-u: Paraglider se javio policiji, nije kriv za požar

Požar u CIOS-ovom centru za reciklažu vatrogasci su potpuno lokalizirali. Mjerenja su pokazala da nema štetnih plinova u zraku i da su građani sigurni...
Vidi originalni članak

Iako se kao potencijalni sumnjivac palitelj smeća spominjao i paraglajder koji je neposredno prije požara letio u blizini CIOS-ova centra za reciklažu na Jankomiru, neslužbeno doznajemo kako on nema nikakve veze s požarom. Sam se javio u policijsku postaju i dao iskaz. Nakon ispitivanja, kako doznajemo, istražitelji su odbacili sumnju da je on krivac za moguće podmetanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Tomislav Resman, zapovjednik vatrogasne postrojbe Jankomir, zahvalio se svima koji su gasili požar i pomagali. Stručnjaci iz Zavoda 'Dr. Andrija Štampar' mjerili su kvalitetu zraka nakon požara i utvrdili kako nema štetnih plinova u zraku ni na mjestu požara ni u okolici. U CIOS grupi također zahvaljuju svima koji su bili na intervenciji i kažu kako žale zbog incidenta i očekuju da očevid pokaže što je uzrok požara. Izgorjelo je 2000 tona otpada, od čega je 500 tona drvenih paleta, a ostalo je namještaj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • charles_bronson 03.05.2017.

    CSI Zagreb: U niskom preletu letelice nepoznatog tipa i registarskih pločica, iznad oblasti CIOS-a, došlo je do varničenja i opalenja velike koncentracije oblaka gasova izjedenog pasulja na području Maksimira. Stoga izdajemo obaveštenje da student nije zapalio žito.

  • orco 02.05.2017.

    Novinari odmah složili priču... paraglajderi su letjeli i iznad Bundeka za 1. maj, pa nije idiot da potpali a vidjelo ga par tisuća ljudi :)

  • Cipelcug 02.05.2017.

    Dakle, na elegantni način riješen je problem gomilanja smeća. Pouka palionica smeća je bolje rješenje. Lokacija je problem?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare