To je to što me zanima!

Požar u 'Cvjetnom': I dalje se bore za život ozlijeđene žene

Izgorenim sobama ne može se prići bez pratnje policije. Još se ne zna točan uzrok požara. Jedino što je poznato jest da je do požara došlo u čajnoj kuhinji na drugom katu 4. paviljona
Vidi originalni članak

Studentima koji su živjeli u paviljonu broj 4 u Studentskom domu 'Cvjetno naselje' u Zagrebu, koji je u srijedu planuo, osiguran je smještaj. Kako se doznaje, pet soba je izgorjelo do temelja, a 11 ih je oštećeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, starija žena (77) teško je ozlijeđena i zadržana u KBC-u Sestara milosrdnica, gdje se liječnici i dalje bore za njezin život. Na nju je, tijekom intervencije, naletjelo vatrogasno vozilo dok se kretalo unatrag.

Kako se doznaje, gospođa je u vrlo teškom stanju, amputirano joj je stopalo, ali ima teške ozljede i druge noge, zdjelice i glave. Stanje joj je neizvjesno.

Također, u požaru su dva studenta lakše ozlijeđena zbog udisanja dima i posjeklina u gašenju požara.

Inače, nitko od studenata nije čuo požarni alarm. U četvrtak su raspoređeni su po ostalim paviljonima te po drugim domovima.

Uprava doma javila je studentima da se mogu javiti drugim domovima ako u Cvjetnom nema mjesta.

Izgorenim sobama ne može se prići bez pratnje policije. Još se ne zna točan uzrok požara. Jedino što je poznato jest da je do požara došlo u čajnoj kuhinji na drugom katu paviljona koji se onda proširio.

Student iz Cvjetnog naselja Tvrtko Pleić obavještava kolege kako očevid još uvijek traje, a studenti kojima sobe nisu oštećene moći će se vratiti danas u toku dana. Studentski Odbor će objaviti točne informacije.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • xnet0822 23.02.2017.

    Ta gospođa kojoj su jučer 2x pregazili stopalo danas je preminula .... R.I.P.

  • ZelenaHrvatska 23.02.2017.

    Glupava baba je morala ići da vidi sto se događa i naravno da je stala iza vatrogasnog vozila i nastradala,uopće mi je nije žao,žao mi je vozača kamiona koji ju je pogazio,ima 150g i ide gurat njusku tamo gdje joj nije mjesto!

  • leo1312 23.02.2017.

    malo vutre da me digne

Komentiraj...
Vidi sve komentare