To je to što me zanima!

Požar u stanu u Španskom: Na kauču našli mrtvog muškarca

Policija i vatrogasci dojavu o požaru dobili su u ponedjeljak oko 14.20 sati, te su odmah otišli na intervenciju. Unutra su zatekli mrtvog muškarca na kauču, a stan je bio pun dima
Vidi originalni članak

Zagrebački vatrogasci, nažalost, nisu mogli spasiti muškarca koji je stradao u požaru svojega stana na prvom katu zgrade u Fortisovoj ulici u ponedjeljak.

Prema prvim informacijama, požar je izbio na kauču na kojem je stariji muškarac ležao. Navodno je bio spojen na aparat za disanje s kisikom i nije uspio na vrijeme reagirati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Da nešto nije u redu primijetili su gosti kafića koji se nalazi u istoj zgradi. Prvo su vidjeli bijeli dim koji je izlazio s prozora, da bi se on ubrzo pretvorio u crni gusti dim. Jedan od gostiju kafića utrčao je u zgradu i lupao po vratima. Nikoga od susjeda nije bilo kod kuće. Vatrogasci su morali provaliti u stan kako bi ugasili požar. Muškarca više nisu mogli oživjeti. Očevici su vidjeli kako je Hitna pomoć odvezla rođaka nastradalog muškarca koji je bio u teškom šoku. Očevid je, do kraja izdanja, bio u tijeku te se uzrok nesreće još utvrđivao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • škver 13.11.2017.

    Što je čovjek? Sve više sam i osamljen!!! Umirati tako ,zar itko zaslužuje??? Ebem te sudbino !

  • Deleted user 13.11.2017.

    vjerojatno u svakoj zgradi leži neki starac sa bocom kisika i dovoljna je jedna iskra od nečega pa da cijeli stan ode u dim. o plinskim bocama da i ne govorimo koliko su opasne

  • ajetodoo 13.11.2017.

    Čuvaj lovu za lijekove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare