To je to što me zanima!

Požar u zgradi: 'Istrčao je van iz stana u panici, bio je sa psom'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Požar je krenuo s kuhinjskih elemenata pa se zatim proširio i na cijelu kuhinju. Čitatelji nam kažu da je sve bilo puno dima
Vidi originalni članak

Vidio sam kako je čovjek sa psom u panici istrčao van iz stana, izgledao je poprilično rastreseno. Navodno je kuhao i nešto mu se u kuhinji zapalilo, ispričao nam je čitatelj. 

U četvrtak oko 15:23 sati vatrogasci su dobili dojavu o požaru u kuhinji stana na prvom katu u ulici Ružmarinka u Maksimiru. Radi se o požaru kuhinjskih elemenata koji se zatim proširio na cijelu kuhinju. Čitatelji kažu da je sve bilo puno dima.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar u stanu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam sjedio na svom balkonu nekoliko katova iznad, nešto iza 15 sati gusti dim je počeo dopirati iz stana na prvom katu, no na hodniku se nije ništa osjetilo. Nekoliko minuta poslije, stigla su policija i vatrogasci. Požar je zatim brzo bio ugašen - rekao nam je čitatelj koji je poslao video. 

Vatru je gasilo devetero vatrogasaca koji su stigli u dva vatrogasna vozila. Požar je ubrzo stavljen pod kontrolu, a u tijeku je i očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • najiram 10 03.07.2020.

    koji su bedoki ovi u stonima neznaju fgasiti jognja...treja ih se na tečaj gašenja poćetnog požara...moker brisoć na goručo ronjglju..i nega jognja...no fakultetlije ni to neznaju...srtom ih bilo...

  • najiram 10 03.07.2020.

    pugeru treja novi namještaj i maleraj pok podežgal kuhnju da zvleče lovu iz osiguranja i obnovi stona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare