To je to što me zanima!

Pozdrav iz Jadranova: Goste dočekali bageri i oblak prašine

U mjestu se radi punom parom. Turiste smeta buka, a mještani kažu "Bolje da se radi sad nego nikad". Iz Grada Crikvenice kažu da plažu "dohranjuju" pijeskom
Vidi originalni članak

Iako su rokovi za građevinske radove u turističkim mjestima završili 15. lipnja, u mjestu Jadranovo u punom se jeku uređuju dijelovi plaža. Radove je naložio Grad Crikvenica, čija glasnogovornica Denisse Mandekić kaže da “plažni prostor dohranjuju pijeskom”.

- Sad uređujemo plažu jer prije nismo imali pijeska. Kamenolom je bio mjesec dana zatvoren jer su imali kvar na trafostanici. Čim su ga otvorili, počeli smo nasipavati pijesak. Želimo da plaža bude što uređenija i da kupačima bude što ugodnije. Radi se rano ujutro i nismo dosad imali pritužbi kupača, stanovnika i gostiju Crikvenice i Jadranova - rekla je Mandekić.

Turisti su podijeljeni. Neke smetaju radovi, drugi su ravnodušni. Mještane ipak veseli što se plaža uređuje.

- Bolje da se radi sad nego nikad. Radovi će potrajati još dan ili dva i onda smo mirni do jeseni - nadaju se.

Početak vikenda obilježile su i velike gužve u prometu. Na autocesti Zagreb - Karlovac u subotu ujutro bila su dva lakša lančana sudara pa su nastale velike gužve. U Lučkom se kolona na ulazu na autocestu protegnula na sedam, a na izlazu je bila duga tri kilometra.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • octo 10.07.2011.

    je i

  • Cheryl_1 10.07.2011.

    ovima za moj prijasnji komentar....LOL..nebitini STE

  • Cheryl_1 10.07.2011.

    BTW ja sam iz hrvatske..;))a Suhi Bator nije imao prilike ici i vidjeti nesto van hrv

Komentiraj...
Vidi sve komentare