To je to što me zanima!

Autom sletio s ceste, zabio se u kuću i na mjestu poginuo

Vlasnica kuće, nekoliko sati ranije je došla iz bolnice i sa svojim susjedima je bila u dvorištu kada se začuo strahovit prasak. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina
Vidi originalni članak

Muškarac (53) je poginuo u subotu oko 18.30 sati u mjestu Pasikovci kod Požege u prometnoj nesreći. On se Fordom požeških registracija vozio iz Orljavca prema Požegi. Policija je izvijestila kako je zbog neprilagođene brzine Izgubio nadzor nad autom. Sletio je s ceste u kukuruz kroz kojeg je vozio stotinjak metara. Izašao je iz kukuruza, udario u ogradu i uletio u dvorište te se zabio u zid obiteljske kuće. Od siline udarca ispali su prozori na kući. Muškarac je na mjestu poginuo. 

Vlasnica kuće, nekoliko sati ranije je došla iz bolnice i sa svojim susjedima je bila u dvorištu kada se začuo strahovit prasak. Na mjesto nesreće osim policije i Hitne izašli su i vatrogasci DVD-a Brestovac. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mariozdravac 19.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mariozdravac 19.08.2012.

    opaaaa izbacili moje objave...

  • mariozdravac 19.08.2012.

    dobar dan..Mora da je nesretni godpodin koi je na zalos preminuo vozio se u Bolidu(formulom)sto nasi novinari znaju izmislit pricu a narod jos gluplji sto im povjeruju i nasladjuju da bi se kupovale novine da bi se punio drzavi proracun...

Komentiraj...
Vidi sve komentare