To je to što me zanima!

Pozlilo joj: Baka dobila račun za struju od 1,65 milijuna kuna

Srbija: Iznos koji je dobila Verica je gotovo 7000 puta veći od prosječnog računa za struju u Srbiji. 'Kada sam prebrojala nule, skoro mi je pozlilo od muke', kaže Verica
Vidi originalni članak

Verica Đurovka iz Dobanovaca u Srbiji čekala je tri mjeseca da joj Elektrodistribucija izračuna potrošnju struje za ljeto i pošalje račun za uplatu. A kada je on napokon stigao Verica je problijedila. Naime, na uplatnici je pisalo da je tijekom ljeta potrošila struju u vrijednosti od 24 milijuna dinara ( oko 1,650.000 kuna), javlja Blic.

Iznos koji je dobila Verica je gotovo 7000 puta veći od prosječnog računa za struju u Srbiji.

A taman sam pomislila da mi je došao realan račun za struju...

- Nisam mogla vjerovati. Bezbroj puta iznova i iznova brojila sam nule, zareze i točke. U prvom trenutku pomislila sam da račun iznosi 2400 dinara i taman sam pomislila da sam napokon dobila realan račun, jer mjesecima ogromne svote novca odvajam za struju, ali kada sam bolje pogledala i prebrojala sve nule, skoro mi je pozlilo od muke - kazala je šokirana Verica. 

Otišla je do Elektrodistribucije i požalila se na račun, a službenici su joj kazali kako je vjerojatno riječ o greški te da njen dug najvjerojatnije iznosi 106.000 dinara ( oko 7400 kuna).

Meni je isto, nemam ni 106.000 dinara

- Za mene nema velike razlike između 24 milijuna i 106.000 dinara. Nemam ni jedno ni drugo. Živim sama i ne grijem se na struju. Ne znam na što bi trebala trošiti struju da mi za tri mjeseca stigne toliki račun. Pored svega, prije nekoliko mjeseci umro mi je muž, pa je sada rješavanje ovakvih problema spalo na mene. Dođe mi da iskočim iz kože - požalila se Verica koja strahuje da će sada ostati bez struje.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • user_140683 01.11.2013.

    Možda se nekoliko susjeda zakačilo za njezin kabel.

  • stvoriteljmg 31.10.2013.

    Bilo bi bolje da ste stavili članak naših poštenih bogataša njhove kuče jahte vikendice itd nego koliko je dobila neka baka Verica struje u Srbiji.

  • misssy 30.10.2013.

    ma našli pljačkat starije ljude, misle da oni neće ni skontat!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare