To je to što me zanima!

Pozlilo mu, zabio se u pumpu. Za dlaku izbjegli eksploziju...

Djelatnik benzinske postaje je u posljednji trenutak skočio na stranu te izbjegao da i njega pokosi auto bez nadzora. Vozača (71) su hitno prevezli u osječku bolnicu
Vidi originalni članak

U osječkoj Kanižlićevoj ulici vozač (71) Fiat Maree u ponedjeljak se zabio u agregat na Ininoj benzinskoj postaji i u potpunosti ga izvalio iz temelja. Pritom je udario u još jedan auto u koji je vlasnik upravo točio gorivo. 

Djelatnik benzinske postaje je u posljednji trenutak skočio na stranu te izbjegao da i njega pokosi auto bez nadzora. Drugi djelatnici su brzo reagirali te spriječili veću katastrofu polijevanjem agregata i automobila posebnim sredstvima. 

Hitna pomoć je došla za nekoliko minuta i nesretnog čovjeka odvezla u Klinički bolnički centar Osijek. U policiji saznajemo da je vozač tijekom vožnje pao u nesvijest i da je automobil sam nastavio kliziti.

Tena L.
Idi na 24sata

Komentari 26

  • hende007 28.11.2014.

    Ne bi bilo eksplozije, imaju sustavi koji to sprečavaju, baš zbog ovakvih eventualnih događaja.

  • acidgoa 26.11.2014.

    i onda ekipa kuka kaj je maximum trajanja vozacke 10god.... ma svakih 2 godine bi trebalo zahtjevat novi ljecnicki nakon 60te! zao mi je dede, nakalemio si je fine probleme s ovim..

  • krizbaher 25.11.2014.

    Ljudi koji nakon 65 godine imaju zavidnu vitalnost i reflekse više uopće nisu takva rijetkost. Po mom mišljenju, ne bi trebalo podvlačiti granice po starosnoj dobi nego po realnim sposobnostima, a to znači da nakon određene životne dobi (eto, nek bude 65 godina), svaki vozač treba zaista proći liječnički pregled koji će realno ocijeniti njegove motoričke i druge sposobnosti, i to svake godine. Poklanjanje prolaza na liječničkom zbog sažaljenja, kako je to danas česti slučaj, jednostavno je nedopustivo - takva odluka može biti nečija smrtna presuda. U takvim stvarima ne bi trebalo imati milosti - ili zaista možeš ili više nisi za volan i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare