To je to što me zanima!

Poznanik je dočekao u liftu i silovao u njenoj zgradi

Kad je ona htjela izaći iz lifta, on ju je uhvatio za ruku i začepio joj usta. Odvukao ju je na stubište i pokušao silovati. Nije mu uspjela pobjeći...
Vidi originalni članak

M.M. (41) pozvala je lift u svojoj zgradi u Novom Zagrebu u četvrtak oko 18 sati. Kad je lift stigao u njemu je bio Miljenko I. (39), njezin poznanik. Rekao joj je da je nešto zaboravio i vratio se za njom u lift. Kad je ona stigla do svog kata i htjela izaći iz lifta, on ju je uhvatio za ruku i začepio joj usta. Odvukao ju je na stubište i pokušao silovati. Žena je iskoristila trenutak njegove nepažnje i uspjela pobjeći, međutim nakon samo par metara on ju je sustigao i silovao. Nesretna žena je nakon toga počela vrištati a nasilnik je pobjegao. Nakon četiri sata policija ga je uhitila u njegovom stanu, samo nekoliko zgrada dalje i odvela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • entoni 29.11.2007.

    Pravosuđe ga treba strpat u zatvor na dugo, a ne bi bilo loše razvalit mu šupak i naravno kastrirat ga ! Jadna žena uništio joj je život, nadajmo se da nije ostala trudna ili pokupila kakvu bolest ! Fizičke boli budu brzo prošle ali psihičke nikad,jedino se sa godinama bude naučila živjeti s time i potiskivati negdje duboko u sebi , osim bolesti, najgore iskustvo za ženu sa muškarcem ! Suzavce u džep u lift samo ako ima još ljudi tko zna koliko ima još takvih čudovišta !

  • vikio 25.11.2007.

    Sad ce i ovaj izrod ljudke vrste vadit se na to da mu je doslo zamracenje uma,pa na slobodu.Odmah kastrirati pa nek mu onda pada napamet silovanje.

  • bbatinov 25.11.2007.

    Ovo je nešto strašno pa više ne možeš biti nigdje siguran niti ikome vjerovati.Žalosno je to što će se on izvući ali pišao bi on meni ko žensko nakon ovoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare