To je to što me zanima!

Poznat uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice, oglasila se policija: 'Dijete je stabilno...'

Opća bolnica Pula je zaprimili 1. veljače dijete s frakturom lubanje i krvarenjem u mozgu, a sada se o cijelom slučaju oglasila i policija
Vidi originalni članak

Ozljede djeteta nastale su nesretnim slučajem, priopćila je istarska policija nakon završetka istrage vezano za slučaj ozlijeđene četveromjesečne bebe, koja je 1. veljače zaprimljena u pulsku bolnicu s ozljedama glave. Policija će o svemu utvrđenom dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Beba je trenutno stabilno, a kako navode, nije bilo namjere da se dijete ozlijedi, piše Dnevnik.hr.

Podsjetimo, Opća bolnica Pula je zaprimili dijete s frakturom lubanje i krvarenjem u mozgu. Četveromjesečna djevojčica tada je stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu, gdje se nalazila u jedinici intenzivnog liječenja. Roditelji su dijete doveli na hitnu u jako lošem stanju te su kazali kako je ono do sada bilo zdravo te da je pogoršanje nastupilo naglo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kosar.lucija 05.03.2024.

    Strasno je cuti o ozljedama bebe, drago mi je da je dijete stabilno. Nadam se da ce odgovorne osobe snositi posljedice.

  • STorm5 05.03.2024.

    S obzirom da ste zabranili komentare na članku di je sutkinja za spolno uznemiravanje dvoje djece od strane očuha i majke dosudila istima uvjetnu kaznu i 500 eur sudskih troškova želim reći da je naše pravosuđe dotaklo dno!!! Jedna žena da može donijeti takvu presudu je jednostavno neshvatljivo!??? Ta djeca trebaju biti po hitnom postupku izdvojna iz obitelji i dana ocu. Ovo je tragedija ne samo za jadnu djecu nego za čitavo društvo. Pa kakav čovjek može donijeti takvu presudu!????

  • Arnold J. Rimmer 05.03.2024.

    nekome je zasigurno poznat, ali nama čitateljima ovog "članka" nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare