To je to što me zanima!

Poznati šaner, deda Đurađ Marić, krade i u 74. godini

Početkom skijaške sezone i blagdana trgovački centri strepe pred kradljivcima skupe odjeće. Marić je jedan od najpoznatijih hrvatskih “šanera”
Vidi originalni članak

Opet ti, pozdravio je starog znanca zaštitar Klemm securityja. Uhvatio ga je u krađi skupocjene skijaške jakne.
- Ha, opet ti - uzvratio mu je prijateljski Đurađ Marić (74).
Marić je jedan od najpoznatijih hrvatskih “šanera”, kradljivaca skupocjene, markirane odjeće. Prije nekoliko mjeseci u City centru u Zagrebu pokušao je ukrasti Bossovo odijelo. Neko je vrijeme pauzirao (ili tek promijenio lokaciju), ove se srijede ponovno vratio u trgovački centar. Kao i uvijek, kliještima je skinuo zaštitu s jakne i stavio je ispod balonera preko ruke.
- Vidim, ovdje za mene više nema posla - požalio se deda Đurađ zaštitaru i nastavio žaliti svoju tužnu sudbinu: “Ne smijem u Italiju i Švicarsku...”. Sezona je skijanja pa je, među ostalima, i trgovina Hervis na meti.
U 15 dana Klemmovi zaštitari spriječili su sedam velikih krađa. Samo je Adrian Beneta (24) ulovljen u krađi ski-jakni vrijednih 9248 kuna. U policiji već ima dosje, kao i deda Đurađ, koji je ovaj put bio skromniji. Jakna je stajala 999,99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gardy 01.12.2007.

    dao bi mu ja metak u potiljak.

  • prizemlje 01.12.2007.

    zamisli ti to....gledajući ovog dedicu bi se čovjeku sažalilo i ponudio bi mu pomoć bilo kakvu uz to bih se ustao u tramvaju da on sjedne...aaaeeeeeh

  • Keira 01.12.2007.

    zastitari postoje da bi sprijecili kradju, ako nisi znao chwikss, krasti je ruzno! a, ovaj djed je bas lik :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare