To je to što me zanima!

Požurite konji bijeli: Kim Jong Un jaše konja svetom planinom

Kim Jong Un uzjahao je bijelog konja na svetoj planini, što je 'događaj od izuzetne važnosti za povijest korejske revolucije', barem tako kažu iz agencije koja je objavila fotografije
Vidi originalni članak

Centralna korejska novinska agencija (KCNA) objavila je nekoliko fotografija sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una kako jaše konja na svetoj planini Mt. Paektu.

'Njegovo marširanje na leđima konja na planini Mt. Paektu je događaj od izuzetne važnosti za povijest korejske revolucije', napisali su uz objavljene fotografije. Inače, planina Mt. Paektu je duhovna domovina Kimove obitelji.

Pogledajte Velikog vođu na bijelom konju na snijegom pokrivenoj planini Mt. Paektu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 16.10.2019.

    Hrvatska kao banana država zaista se nema legitimitet rugati bilo kome na planeti. najprije pogledati ispred svoga praga i vidjeti kakve to vođe vode Hrvatsku,a tek onda bilo koga drugoga komentirati.

  • zeljkic 16.10.2019.

    jadan konj što sve mora trpiti.... nedao bog krivi pokret ode u kobasice....

  • 16.10.2019.

    Ovaj vođa, složili se vi ili ne, veći je cooler i od Trumpa i od Putina. Djeluje mi kao mješavina Castra, Tita i Churchila, oštar, voli dobro piće, hranu i cigare, koristi Apple uređaje i nemojte se čudit ako uskoro osvanu njegove slike s Mjeseca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare