To je to što me zanima!

Prada na sudu jer otpušta debele i ružne zaposlenike

Direktor Prade Japan rekao je voditeljici trgovina da otpusti 15 zaposlenika jer se ne uklapaju u imidž. Njoj je rekao da smršavi i promijeni frizuru
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica prodaje Rina Bovrisse tužila je talijansku modnu kuću nakon što joj je predsjednik uprave Prade Japan Davide Sesia rekao da se 'riješi starih, debelih, ružnih i odvratnih zaposlenika koji nemaju nemaju izgled Prade'. Pozvao ju je na razgovor i rekao da 'promijeni frizuru jer se srami njezine ružnoće i ne želi da je vide posjetioci iz Italije'. Nakon toga, odjel za ljudske resurse premjestio je 13 zaposlenika zbog slabe prodaje. Bovrisse, koja je vodila 40 trgovina i 500 zaposlenika, tužila je modnu kuću na sudu u Tokiju zbog diskriminacije i maltretiranja. Bovrisse, koja ima 18 godina iskustva, poslali su na prisilni odmor u studenom prošle godine. Mjesec dana kasnije tužila je Pradu. Glasnogovornik Prade rekao je kako firma trenutačno nije u mogućnosti komentirati slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Curious 13.03.2010.

    @ beyurself, meni nema ništa odvratnije kad uđem u neki dućan pa me poslužuje debeli masni machomen sa rudlavim prsima i križinom oko vrata a usto iz usta mu smrdi pivo pomješano sa mirisom luka i ćevapa nataloženim na zube koje nije oprao mjesec dana.

  • be yourself 13.03.2010.

    Savjet je bio dobronamjeran. I muž bi ju otjerao i počeo varati. Bolje da se ljudi srede i dotjeraju liniju, dobro je i zanjih same. Pa ne prodaje ćevape na kiosku. Sad bi netko trebao kupiti malo krpica za masnu lovu od neke debele i zapuštene babuskare.

  • kikiriki 13.03.2010.

    pa tako i treba. ja sam sigurna da bi svatko tako postupio da se o njegovu imidžu radi. nije isto raditi u Pradi i na placu prodavati posni sir.bez uvrede ikome,taj mi je primjer prvi pao napamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare