To je to što me zanima!

Prate ju tisuće na Instagramu: Napravila Barbie s hidžabom

Haneefah Adam (24) iz Nigerije je o toj ideji razmišljala još dok je studirala u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kad se vratila kući, kupila je lutkicu i obukla ju po svome
Vidi originalni članak

Haneefah Adam (24) iz Nigerije je kreirala Hijarbie odnosno Barbie s hidžabom, piše Express.

- Razmišljala sam o tome kako bi bilo dobro da postoji lutkica koja se odijeva slično kao i ja. O tome sam razmišljala još dok sam studirala u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kada sam se vratila u Nigeriju, otišla sam u trgovinu, kupila lutkicu, obukla ju i evo sad smo ovdje - kaže Haneefah. Fotografije Hijarbie objavljuje na Instagramu i već je pate tisuće ljudi. 

Priča o Hijarbie objavljena je nekoliko dana nakon što je Mattel predstavio nove lutke. Odlučili su u prodaju pustiti visoku, nisku i Barbie s oblinama. Mattel su naime godinama kritizirali zbog nerealnih tjelesnih proporcija. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Britvaa 06.02.2016.

    I neka to bude zna se za koje tržište. NE ovo!

  • Airborne101st 05.02.2016.

    jebote sad ce slat lutke da se dizu u zrak

  • Johnnie Walker 05.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare