To je to što me zanima!

Pratite uživo komemoraciju za 11. rujna: Bez političkih govora

Aktualni američki predsjednik Barack Obama će žrtvama terorističkog napada odati počast u Bijeloj kući, a planira posjetiti i Pentagon. Neće biti političkih govora
Vidi originalni članak

U New Yorku su se u utorak u 8 sati i 46 minuta po lokalnom vremenu (14.46 sati po našem vremenu) upalile gradske sirene u spomen  na 11. rujna 2001. godine kad se u tom vremenu oteti zrakoplov American Airlinesa s teroristima Al Qaide zabio u sjeverni neboder Svjetskog trgovačkog centra. Sedamnaest minuta poslije, u 9 sati i 3 minute, ponovno su sirene i zvona gradskih crkava označile trenutak kad se u južni Blizanac zabio zrakoplov United Airlinesa na letu 175.

Iako SAD dijeli još 55 dana od predsjedničkih izbora, kandidati danas neće imati političke govore u sklopu svoje predizborne kampanje, javlja Fox News. Aktualni američki predsjednik Barack Obama će žrtvama terorističkog napada odati počast u Bijeloj kući, a planira posjetiti i Pentagon, dok će se predsjednički kandidat Mitt Romney obratiti članovima američke nacionalne sigurnosti. 

- Na godišnjicu terorističkog napada mogu reći svima koji su planirali napasti SAD da smo sada ujedinjeni, jedan narod pred Bogom, u namjeri da zaustavimo takve napade te da osiguramo mir u svijetu - rekao je Romney. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MajaMišić 12.09.2012.

    Zao mi ne neduznih ljudi i izgubljenih zivota , ali dali Amerikanci prate bilo sto vezano za nas ? Dali oni uopce znaju za Hrvatsku ili je to kako oni kazu naziv za neku vrstu hrane ...uzas !!

  • neko mi je fejko acc 11.09.2012.

    malo je to žrtava kolko bi ih trebali imat ... ubijaju sve zbog nafte nas če uskoro zbog vode napast treba svaki tjedan bit jedan toranj manje da se malo smanji populacija

  • ostvaren 11.09.2012.

    bit ćemo i mi amerika kad počnemo voljeti svoje, a ne tuđe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare