To je to što me zanima!

Pratite uživo na 24sata: Veliko sučeljavanje Tomaševića i Škore

Tomislav Tomašević ili Miroslav Škoro? Obojica će ući u studio 24sata i odgovarati na najprovokativnija pitanja
Vidi originalni članak

Sučeljavanje dvojca koji želi vladati najvećim gradom Hrvatske pratite uživo u subotu u 13 sati na portalu 24sata.hr, našoj facebook stranici i YouTubeu kanalu 24sata. 
U novom studiju  kandidati za gradonačelnika odgovarat će na pitanja naše političke analitičarke Snježane Krnetić. 
Jedan ima dugu aktivističku karijeru građenu na ulicama i u bespoštednoj političkoj borbi s pokojnim Milanom Bandićem. Drugi iza sebe ima estradnu slavu i poduzetnički uspjeh. Svaki za sebe misli da je upravo on najbolji izbor za gradonačelnika Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 21.05.2021.

    Proći će ovi izbori pa će škoro ići tamburati u nekom drugom gradu, mjestu, selu. Zagrebčani su konačno uključili minimum zdravog razuma i to je razlog da će se grad konačno pomaknuti sa dna.

  • darko čvarko 21.05.2021.

    Kaj Škoro na maše s papirom na kojem piše da mu grad Zagreb plača već dosta godina najam na osnovu javno-privatnog partnerstva za vrtić na Jakuševcu 250 000,00 Eura godišnje a vrtić kao nekretnina vredi 400 000,00 Eura. To nije sisanje a? Dreči se ko magarac i viče lopina: držite lopova. Otima lopov di god stigne a sad nema Banditosa da ga pokriva pa svima viče da su lopovi. I on bi nam spasio Zagreb.

  • 21.05.2021.

    Tomislav ima veliki respekt prema Škori, boji ga se napasti., pomirljiv je i stalno mu se smješka. Točno se vidi strahopoštovanje. Mozda nam u ovom sučeljavanju otkrio gdje je to radio zadnjih 10 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare