To je to što me zanima!

Prava komedija: Luda potjera za vozačicom u autu sa 6 pasa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija krenula u potjeru za vozačicom koja je vozila oko 130 km na sat, a nije stala na njihov znak. Kad su je napokon zaustavili imali su što za vidjeti - 6 pasa
Vidi originalni članak

Policijska potjera koja se odvijala u Los Angelesu nasmijala je mnoge, pa čak i same policajce. Vozačica koja je vozila oko 130 kilometara na sat odbila je zaustaviti se na policijski znak i nastavila juriti autocestom.

POGLEDAJTE VIDEO: Policijska potjera kao da je iz komedije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je vozačica napokon usporila, policija je uspjela okružiti njezin automobil, stariji model Mercedesa. Tad je uslijedilo ono neobično, za vozačicom, koja je bila bosa i pušila cigaretu, izašla su tri psa. Dva veća psa i jedno štene počeli su trčkarati po autocesti. Osim tri psa koja su izašla iz automobila, u autu su sjedila - još tri.

Dok je vozačica ležala na podu tijekom uhićenja, psi su se povremeno zatrčavali do nje i pokušavali je utješiti.

Vozačica je pritvorena, a pse je policija prepustila rukama azila za životinje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • INDODA9 01.02.2016.

    Putnici nisu bili vezani!:)

  • starlight 21.01.2016.

    psi nisu bili propisno zavezani u vožnji ;) neodgovorno od nje voziti pun automobil pasa... za nju , pse i sve druge sudionike u prometu !!!

  • Iskrena mala 21.01.2016.

    Ovo nije u Hrvatskoj jer bi već bilo na svim naslovnicama kako policija vrši nasilje nad jadnim ženama sa problemima i ministar bi odmah pohitao da se ispriča jadnoj ženici i plati joj kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare