To je to što me zanima!

Prava ljubav: Svog bolesnog brata nosio čak 65 kilometara

Braden (7) ima cerebralnu paralizu i ne može hodati. Brat Hunter (14) ga je nosio na leđima 65 km. Žele prikupiti donacije i omogućiti istraživanje liječenja te bolesti
Vidi originalni članak

Braden Gandee (7) ima cerebralnu paralizu i ne može sam hodati. Brat Hunter (14 ) uprtio ga je na leđa i krenuli su u avanturu života.

Praćeni burnim povicima potpore, Amerikanci Hunter i Braden u subotu ujutro krenuli su ispred srednje škole u Bedfordu u Michiganu prema 65 kilometara udaljenom sveučilištu u Ann Arboru. Hunter se mjesecima pripremao za ovaj pothvat, a cilj je prikupiti donacije i omogućiti istraživanje liječenja cerebralne paralize na michiganskom Sveučilištu. Prilikom polaska rekao je kako se nada da će sigurno stići na odredište. Akcija je privukla veliku pažnju javnosti.

- Već nam se javio pjevač grupe Megadeth rekavši da nas podupire i da će donirati novac. Javili su se i Detroit Tigersi, kao i još mnogi - rekao je oduševljeni Hunter.

- Moj brat je sjajan tip - dodao je maleni Braden.

Za 30 sati braća su stigla do cilja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • black_cat 11.06.2014.

    magnifico!

  • hejter. 11.06.2014.

    svaka cast,al koliko ti roditelji moraju biti bolesni da ti daju ime hunter...

  • dipsy2010 11.06.2014.

    Ovo je predivno ..... Neprocjenjivo je imati ovakvu bratsku ljubav ... sretno im... i da se ova ljubav nikada ne smanji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare