To je to što me zanima!

Pravi safari: Posjetitelji u džipu promatraju lavove kako šetaju

Zoološki vrtovi u poljskom Wroclavu i američkom San Diegu te osječki zološki vrt jedini na svijetu omogućuju posjetiteljima da iz džipa u nastambi promatraju lavove
Vidi originalni članak

Zoološkim vrtovima u poljskom Wroclavu i američkom San Diegu u utorak se pridružio osječki. Oni jedini na svijetu omogućuju svojim posjetiteljima da iz džipa “parkiranog” u nastambi promatraju lavove.

- Ovo je odlično! Ne mogu vjerovati da sjedim u autu u nastambi kralja životinja i promatram lavove kako šetaju. Nisam nikad bila u Africi, ali vjerujem da je ovo vrlo slično safariju i skupo plaćenim vožnjama nacionalnim parkovima - komentirala je Mirjana Butorac iz Vinkovaca.

Karolina Janković s djecom Petrom (5) i Markom (7) nije skrivala oduševljenje novotarijom u osječkom zvjerinjaku.

- Super je što u automobilu puštaju zvukove iz divljine, koji bi sve koji uđu u auto trebali asocirati na savanu. Odlična ideja - zadovoljno je rekla Karolina.

Atrakcija je naslovljena “Nikad bliže lavu”! Sponzor je osječki poduzetnik Dinko Buljubašić. Na automobilu su dodatno ojačali stakla te je sigurnost posjetitelja zoološkog vrta u vozilu maksimalna.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • tomica007 04.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • NindzaKornjaca 04.04.2012.

    Ko je bio u zološkom u Osijeku zna kakvo je tamo stanje... Dovoljno je pogledati toj životinji u oči i vidjeti da je ona sve samo ne lav....

  • twisted81 04.04.2012.

    bulšit

Komentiraj...
Vidi sve komentare