To je to što me zanima!

Pravila komentiranja, nove funkcionalnosti, chatroom..

Kako bismo vam omogućili kvalitetniju interakciju ubrzo ćemo objaviti pravila komentiranja, uvesti nove mogućnosti i funkcionalnosti na portalu
Vidi originalni članak

Poštovani korisnici,
redakcija 24sata ubrzo će, na vaš zahtjev, objaviti nova pravila komentiranja članaka kojima ćemo nastojati što detaljnije i iscrpnije predvidjeti većinu "spornih" situacija kako bi vrijeme provedeno na našem portalu svima bilo što ugodnije, a u svrsi međusobne komunikacije i informiranja. Dakako, prije svega želimo izbjeći bilo kakvu vrstu vrijeđanja bilo koga. Želimo poticati razmjenu mišljenja i diskusiju među korisnicima.
Svjesni smo da niti jedna pravila ne mogu predvidjeti baš sve situacije pa ćemo stoga nastojati čim prije uvesti moderatore, umjesto dosad "nevidljivih" admina s kojima niste mogli komunicirati, kao ni oni s vama.
Kako se komentiranje članaka često pretvara u chat, nastojat ćemo čim prije uvesti chatroom da bismo vam omogućili i tu vrstu komunikacije, a da se pritom komentiranje drži teme iz članka, diskusije, videa ili galerije.
Funkcija komentiranja namijenjena je vama i stoga su sve vaše dobronamjerne sugestije, želje, ideje i prijedlozi dobrodošli.
Također, uskoro planiramo uvesti još novosti u svim interaktivnim sadržajima, prije svega nove mogućnosti i funkcionalnosti, ali i ograničenja, pri komentiranju.
Čekamo vaše sugestije!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • DicusBiggus 15.01.2015.

    Zbilja, što kaže član 8 na koji se administratori pozivaju? Zašto psovanje, seksizam, mržnja i vrijeđanje po nacionalnoj/vjerskoj/rasnoj/etničkoj osnovi prolazi a nešto bezazlenije ne? Lijepo molim pojašnjenje. Ovo nije cinizam ili ironija. Zbilja bih molio pojašnjenje.

  • Yassa 27.07.2013.

    ne kužim ova pravila , ne da su glupa nego to su nebuloze

  • vekavac 03.12.2012.

    Stvarno su im čudna pravila ali tako je to kadija te tuži kadija ti sudi.Dobijem opomenu zato što sam rekao da ne vjerujem jednom našem susjedu što se tiče auta.Znamo onu podjelu:njemac-sigurnost,francuz- udobnost,talijan-šminka i stvarno ne vidim zašto ban.

Komentiraj...
Vidi sve komentare