To je to što me zanima!

Pravomoćno osuđeni neće se moći natjecati ni za Sabor...

Nakon što su odlučili da se pravomoćno osuđeni za neka kaznena djela ne mogu kandidirati na lokalnim izborima iz HDZ-a i Mosta najavljuju kako će se ta zabrana proširiti
Vidi originalni članak

Nakon što su odlučili da se pravomoćno osuđeni za neka kaznena djela ne mogu kandidirati na lokalnim izborima iz HDZ-a i Mosta najavljuju kako će se ta zabrana proširiti i na kandidate za parlamentarne, predsjedničke i europske izbore. Takvu odluku trebali bi donijeti već početkom iduće godine.

Večernji list piše kako bi im ta najava trebala “podebljati” izglede da izmjene Zakona o lokalnim izborima izdrže ocjenu ustavnosti koju najavljuje oporba.      

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mestar 29.12.2016.

    Steta sto nismo svi jamili dok je bilo sve legalno, sad ce moc samo malo veci strucnjaci koji imaju vece veze i vecu stranku iza sebe, da mu cuva leda. Da je Senader imao to nikad se protiv njega ni podigla optuznica, niti bi odgovarao za sve lopine i pokradeno u Hrvatskoj.

  • nekiTip_3 29.12.2016.

    sad je kasno. makar bute pernara izbacili ima youtube za nove pernare. ai ako niste pratili, naslikava se sa mladeži koja nikad ne glasa a sad buju za inat izašli samo da dvoglava neman ne nastavi svoj pir...

  • 29.12.2016.

    Upravo tako, za Sabor ili bilo kakvu drzavnu sluzbu, kandidat mora imati cistu vesu, cak niti kaznu za parkiranje nesmije imati, nultna tolerancija za prekrsitelje zakona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare