To je to što me zanima!

Pravomoćno: Željko Žužić ne smije voziti 6 mjeseci

Policija je Žužića u noći na 30. svibnja dva puta uhvatila pijanog za volanom. Priveli su ga na triježnjenje. Tada je imao 2,75 promila alkohola
Vidi originalni članak

Idućih dana Željko Žužić dobit će poziv iz policije u kojem će ga obavijestiti da se javi u PP Veliku Goricu i preda im vozačku dozvolu. U nju će mu upisati da idućih šest mjeseci ne smije voziti automobil. Presuda od 30. svibnja ove godine u četvrtak je postala pravomoćna. Visoki prekršajni sud odbio je Žužićevu žalbu na presudu prvostupanjskog suda. Tada su ga kaznili sa 7000 kuna i šest mjeseci zabrane vožnje. Policija ga je u noći na 30. svibnja dvaput uhvatila pijanog za volanom. Drugi put su ga priveli na triježnjenje. U organizmu je imao 2,75 promila alkohola. Dežurna mu je sutkinja, kad se otrijeznio, presudila po hitnom postupku.
No njegovi su odvjetnici tvrdili kako koncentracija alkohola nije bila njegova, nego da je rezultate netko u policiji zamijenio. Visoki prekršajni sud u to nije povjerovao. Žužić s nama nije želio razgovarati. Spustio je slušalicu. Da mu pravomoćnu presudu još nisu uručili, potvrdili su nam na sudu. Njegov odvjetnik Veljko Miljević rekao je kako za presudu ne zna i čudio se zašto se za nju zanimamo. Kako kažu u policiji, ako se ne odazove pozivu, raspisat će tjeralicu, privesti ga i uzeti mu vozačku.

SIN VEĆ PLAĆA CIJENU PIJANSTVA
S više od dva promila alkohola Hrvoje Žužić (23) automobilom je usmrtio Ružicu Pavić i teško ozlijedio Hrvoja Matijašića. Kaznili su ga s pet godina zatvora. Već je dvaput prekinuo izdržavanje kazne. U civilnoj bolnici operirao je rame. Želio je i treći prekid, ali ga je sud odbio. Kaznu izdržava u zagrebačkom Vukomercu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • K-103 26.09.2008.

    Obavezno uvesti doživotni zatvor i doživotno-trajno oduzimanje vozačke dozvole.Amen.

  • user_21090 26.09.2008.

    Treba mu doživotno uzeti vozačku,bio bi dobra škola i ostalim luđacima koji piju i voze.Samo bi tako mogli smanjiti broj pijanih vozaća.

  • evica 26.09.2008.

    ma mogu kako hoce kada ih drzava stiti.... mog supruga je lupio pijani vozac sa 1.56 promila... a moj suprug je kriv jer je stajao na semaforu i cekao da se upali zeleno kada se ovaj u njega zaletio u zadnji kraj .... mora da mi je muz kriv jer je postivao prometne znakove... eto toliko o nasoj drzavi ma krasna je

Komentiraj...
Vidi sve komentare