To je to što me zanima!

Prebila bivšeg cimera: 'Ubit ću tvoje roditelje i bit ćeš mi rob!'

ZAGREB: 18-godišnjakinja je živjela s 40-godišnjakom u unajmljenom stanu. Radovi u stanu koštali su ih 1400 kuna, što je platila ona. Nakon toga je zatražila povrat novca, ali u više navrata i s kamatama...
Vidi originalni članak

Imam ekipu koja će prebiti tebe i tvoju mamu. Bit ćeš moj rob nakon što ti ubijem roditelje, rekla je 18-godišnja djevojka svom 40-godišnjem poznaniku zbog navodnog duga od 1400 kuna. Ovaj nesvakidašnji slučaj iznude povod je zbog kojeg je djevojka završila iza rešetaka u Remetincu.

Tereti je se da je od rujna do prije nekoliko dana u više navrata od 40-godišnjaka tražila da joj isplati 1400 kuna za radove u stanu u kojem su zajedno živjeli. Sve je počelo u kolovozu ove godine u unajmljenom stanu kod Autobusnog kolodvora, kad je 40-godišnjak oštetio instalacije. Troškove popravaka podmirila je ona, no potom je počela proganjati svog bivšeg cimera tražeći ga povrat novca s kamatama, piše Jutarnji.

Najprije ga je u rujnu pozvala u stan i rekla da mu ima dečke koji će ga prebiti, ako joj do 10. rujna ne podmiri dug. On joj je donio novac, no nakon što joj je u dva navrata predao traženih 1400 kuna, ona ga je nazvala te ga ponovno zatražila isti iznos.

Opet je došao u njezin stan gdje ga je ona, prema njegovim tvrdnjama, počela tući, udarivši ga šakom u glavu, a zatim ga izudarala i metalnom cijevi, govoreći mu da je budala i da će biti njezin rob nakon što mu ubije roditelje.

Zbog zadobivenih ozljeda 40-godišnjak, inače 70-postotni invalid, zatražio je liječničku pomoć i sve prijavio policiji.

Djevojka je uhićena i određen joj je istražni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Porekla je djela i rekla da je 40-godišnjak sve izmislio. Tužiteljstvo i istražni sudac nisu joj povjerovali, s obzirom na to da je navodno još kao maloljetnica pretukla osobu nogom od stola nanijevši joj teške tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Hiroo_Onoda 17.09.2019.

    Pa kaj taj jadnik nije znao nabaviti isto takvu (ili dulju) metalnu cijev? Meni bi to prvo palo na pamet.

  • 29.10.2017.

    40 godina i živio s klinkom koja bi mu mogla biti kćerka.....gdje mi je nestala pamet?

  • volim sunce 29.10.2017.

    Žena bi trebala upisati tečaj nekog borilačkog sporta i ispuhati se. Možda bi dogurala do koje medalje i obezbjedila si mirovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare