To je to što me zanima!

Pred djetetom punio pušku i prijetio da će ubiti ženu. Pucao prema policajcima kad su stigli

Policajci su pretražili njegovu kuću u Jagodnjaku i pronašli automatsku pušku, vojnu pušku, spremnike za automatsku pušku, ručnu bombu i više stotina komada streljiva
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku ispitalo je muškarca (51) koji je u subotu u Jagodnjaku pijan u dvorištu obiteljske kuće pucao iz automatske puške u smjeru policije i susjednih kuća. 

Sumnjiči ga se za počinjenje kaznenih djela nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava, prijetnje, dovođenje u opasnost života i imovine, kao i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabave oružja i eksplozivnih tvari. 

UHITILI MUŠKARCA Pijan pucao prema policajcima kraj Osijeka, uz pušku kod kuće mu pronašli streljivo i bombu

Kako su priopćili iz Općinskog državnog odvjetništva, postoji osnovana sumnja da je muškarac od  2015. do 2018. u obiteljskoj kući učestalo psihički zlostavljao svoju suprugu (31), vrijeđao ju i prijetio joj, kao i da joj je prošlog tjedna pred djetetom zaprijetio da će je ubiti dok je punio automatsku pušku. 

Sumnja se i da je istog dana u jednom ugostiteljskom objektu pred bratom svoje supruge ponovio prijetnje da će nanijeti zlo njoj i djetetu, kao i da je po povratku iz objekta, u kasnim večernjim satima u dvorištu kuće, pucao iz automatske puške u svim smjerovima kada je došla policija. 

DRAMA U OSIJEKU VIDEO Ispred kuće im izgorio auto: 'Čuli smo jaku detonaciju'

Policajci su pretražili njegovu kuću i pronašli automatsku pušku, vojnu pušku, spremnike za automatsku pušku, ručnu bombu i više stotina komada vojnog puščanog i pištoljnog streljiva. Sve su mu oduzeli. 

Ispitan je u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku je, na prijedlog odvjetništva, odredio istražni zatvor protiv njega zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • revoltiranstoposto 27.01.2022.

    Strava, užas, kaos...svakodnevna pojava!

  • Jo.Ka. 27.01.2022.

    Za takve je americka policija.

  • sircus 27.01.2022.

    ovaj se spremao na rusiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare