To je to što me zanima!

Pred šokiranim turistima vodič se hrvao s pitonom i ubio ga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Četveročlana obitelj se u nacionalnom parku na Floridi nedavno vozila u kanuima. U rijeci su primijetili pitona dugog oko tri metra. Vodič ga je uhvatio
Vidi originalni članak

Četveročlana obitelj koja se u nacionalnom parku na Floridi nedavno vozila u kanuima doživjela je posebno iznenađenje kada je njihov vodič skočio iz kanua i počeo se hrvati s pitonom. 

Tommy Owen (26) i njegov kolega Warren Wortman vodili su roditelje i dvije mlađe djevojke na obilazak rijeke. Turisti su u vodi primijetili zmiju. Riječ je o burmanskom pitonu dugačkom oko tri metra koji ne živi na tom području te je prijetnja za ekosustav, piše u petak Daily Mail. Owen je zgrabio zmiju ispod vode i dozvolio joj da mu se omota oko ruke kako bi je mogao izvući van. 

- Kad sam ga uhvatio nisam ni mislio da je piton toliko jak. Počeo mi je jako stiskati ruku - rekao je Owen. U pomoć mu je priskočio Wortman te su zmiju svladali i eutanazirali. Mrtvu zmiju će odnijeti na institut gdje će se testirati njezine prehrambene navike i istražiti njezino porijeklo. 

Pretpostavlja se da je i ovog pitona kao i mnoge druge odbacio vlasnik. Takve zmije su veliki problem pa je država ranije ove godine sponzorirala lov na njih koji je trajao mjesec dana.  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • xstream 16.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AleksandraMiličević Coco 15.04.2013.

    Zbog toga bi se svuda trebao uvesti zakon da se za svaku kupljenu životinju mora zapisati istiniti podaci o kupcu i svaku životinju označiti/čipirati i tako pratiti tko je pustio životinje na slobodu, jer mu je eto životinjica narasla više nego što si je on računao ili mu je dosadila. jedinu u tom slučaju neće biti invazivnih vrsta tamo gdje ne bi trebale biti, tj. ne ugrožavati autotohne vrste.

  • Raul07 15.04.2013.

    Ove životinje su nešto najodurnije šta postoji na kugli zemaljskoj,mrzin ih..prije godinu dana se vozin biciklom i prodjem uz kraj ceste kraj nekog kontejnera i stanen sa strane dok prodje auto i pogledan nešto visi na štapu kraj mene,ja mislin neki remen kad ono mrtva zmijurčina od 2 metra.Izgubija san dar govora prvih par minuta

Komentiraj...
Vidi sve komentare