To je to što me zanima!

Predala ključeve Splita 'meštru od karnevala' umjesto Keruma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dogradonačelnica Splita Anđelka Visković je predala ključeve grada "meštru od karnevala" Stefanu Kokoškovu. Maškare su obećale grad vratiti vlastima čitav
Vidi originalni članak

Dogradonačelnica Splita Anđelka Visković predala je u utorak ključeve grada novom "meštru o' krnjevala", opernom pjevaču Stefanu Kokoškovu. Otužna primopredaja je privukla dvadesetak novinara i snimatelja te desetak prolaznika. Ni traga bini, pjesmi, recitalu ni većem broju Splićana, kao što je bio slučaj proteklih godina. 

Gradonačelnik Kerum se nije ni udostojio pojaviti i provjeriti tko će umjesto njega vladati gradom narednih tjedan dana. Od početka snježne katastrofe uspješno izbjegava manifestacije gdje bi mogao naletjeti na gnjevne građane ili nezgodna novinarska pitanja. Zabavni program sastojao se od plesne točke osmoškolske skupine i više vulgarnog no duhovitog nastupa Šoltanskog "baleta". 

- Valjda neće cili karneval bit šugav, ka šta mu je otvaranje - rekao je čovjek u prolazu. Gradska potpora od 300.000 kuna trebala bi pomoći organizatoru da upriliči karneval kojeg se Splićani neće sramiti. Meštar Kokoškov, inače staturom nalik sadašnjem, a frizurom bivšem Kerumu, je obećao Grad vratiti čitav i bez negativne energije.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • papioo 15.02.2012.

    a di je kerum ili kocka ili traži fani

  • riba mol 14.02.2012.

    Kako novinari ne provjeravaju činjenice,jer da provjeravaju znali bi da su ovo maškare vratile ključ gradskoj vlasti...prije objave provjerite činjenice!!!

  • PapaŠtrumpf 14.02.2012.

    Kad završe maškare onda će vratiti ključeva grada - maškarama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare