To je to što me zanima!

Aleksandra Kolarić predala zahtjev za učlanjenje u SDP

Kolarić je pristupnicu predala u svoj matični zagrebački ogranak Podsljeme, ali je zatražila i da se o njezinom zahtjevu za povratkom očituje i SDP Zagreb
Vidi originalni članak

Aleksandra Kolarić je u ponedjeljak i službeno predala zahtjev za članstvom u SDP-u. Na Facebooku  je objavila sliku dijela zahtjeva uz poruku: "Predala".

Kolarić je pristupnicu predala u svoj matični zagrebački ogranak Podsljeme, ali je zatražila i da se o njezinom zahtjevu za povratkom očituje i SDP Zagreb, koji vodi Davor Bernardić, javlja Tportal.

Podsjetimo, Aleksandra Kolarić izbačena je iz SDP-a u trenutku kad je bila kandidatkinja za potpredsjednicu zagrebačkog SDP-a. Izbačena je zbog verbalnog delikta jer je kritizirala Zorana Milanovića zbog donošenja lexa Perković, koji je ionako kasnije, zbog pritiska Europske komisije, Milanović morao povući.

Kolarić je bila protiv odluke Milanovićeve vlade da posebnim zakonom pokuša zaštititi bivšeg šefa UDBA-e i hrvatskih tajnih službi Josipa Perkovića od izručenja Njemačkoj gdje mu se sudi za svirepo ubojstvo Stjepana Đurekovića. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • piramida 31.03.2015.

    to je ona zena sto prica gluposti ,kao da zivi u predproslom stoljecu.

  • Miške 31.03.2015.

    Mala se naučila da se od politike i prosipanje demagogije može lijepo živjeti. Niti u jednoj drugoj demokratskoj, zapadnoj zemlji, političari ne ostaju "vječno" u politici, stranci, vladi,. To je samo u bivšim komunističkim državama. Nedaju se dok ih smrt ne odvede. I rade samo za sebe.

  • f1fun 31.03.2015.

    Svršavam na nju!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare