To je to što me zanima!

Predali ih policiji: Ljudi našli pušku, granate, razno streljivo

Tako je u utorak 12.veljače oko 12 sati u Starom Petrovom Selu 74-godišnjak odlučio dragovoljno predati automatsku pušku CZ kalibra 7,62, dva spremnika i 200 komada pripadajućeg streljiva
Vidi originalni članak

Građani na području Slavonskog Broda i Nove Gradiške prilikom pronalaska odnosno neovlaštenog posjedovanja vatrenog oružja i dalje policiji prijavljuju potrebu dragovoljne predaje ubojitih sredstava.

Samo unatrag dva dana, 12. i 13.veljače, u Starom Petrovom Selu i Novoj Gradiški dvije su osobe policiji odlučile dragovoljno predati ubojita sredstva, izvijestila je danas PU brodsko-posavska.

Tako je u utorak 12.veljače oko 12 sati u Starom Petrovom Selu 74-godišnjak odlučio dragovoljno predati automatsku pušku CZ kalibra 7,62, dva spremnika i 200 komada pripadajućeg streljiva.

Dan kasnije, u srijedu 13. veljače u Novoj Gradiški 29-godišnjak je prilikom čišćenja tavana obiteljske kuće pronašao šest komada granata kalibra 40 mm. Na mjestu oružja odnosno granata policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu PU brodsko–posavske na siguran način je preuzeo ubojita sredstva.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ŠtangaŽelezni 15.02.2019.

    Da li vi znate kaj je automatska puška CZ kalibra 7,62 i kak zgleda. To nema veze sa ovim lovačkim oružjem kaj je na fotografiji, jer to je vojna jurišna puška aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare