To je to što me zanima!

Predao se bivši policajac optužen za šverc cigareta

Spekulira se da se Arsen Harčević predao jer je u rodbinskim vezama s Elvisom Hadžićem, kojeg se spominjalo vezano za ubojstvo Iva Pukanića
Vidi originalni članak

Kontroverzni sisački poduzetnik Arsen Harčević (39) predao se prije nekoliko dana, u srijedu, djelatnicima Policijske uprave Varaždinske na graničnom prijelazu pri ulasku u Hrvatsku. Harčević je više od godine dana bio u bijegu izvan Hrvatske. Za njim je u rujnu 2007. godine riječki Županijski sud raspisao tjeralicu zbog šverca cigareta. Njegovo ime se u posljednje vrijeme spominjalo zbog toga u Nacionalu. Spekulira se da se predao jer je, navodno, u rodbinskim vezama s Elvisom Hadžićem, kojeg se spominjalo vezano za ubojstvo Ive Pukanića i Franjića. Kako piše Večernji list Harčević je i bivši krim-policajac iz odsjeka za droge Policijske uprave sisačko-moslavačke. Jedno vrijeme je bio i šef nabave u toj policijskoj upravi. Harčević je poznat i kao vlasnik dva popularna sisačka okupljališta mladih, River puba i Party cluba.
- Harčević se predao hrvatskoj policiji i nalazi se u varaždinskom zatvoru, potvrdio je u subotu navečer za HInu načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gatsby 09.11.2008.

    Izgleda kao Pablo Escobar jebote , pravi narko boss!

  • piria 09.11.2008.

    Arsen Harčević nije nikakav poduzetnik, već sitni lopov koji je u okrilju Domovinskog rata naglo postao bogataš. Kako je sve to stekao svi smo znali, a budući da su valjda i predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti to konačno shvatili, \"veliki\" ratnik je pobjegao u nekakvu muslimansku enklavu iz koje je i došao u Sisak. Žalosno da se na takve spodobe troše proračunski novac u smislu zadržavanja, pritvora, suđenja i zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare