To je to što me zanima!

Završio lov na ubojicu dječaka: 'Zovite policiju, svi me traže!'

U blizini zalogajnice u kojoj se predao Marcel Heße (19) izgorio je stan. Navodno se ubojica tamo skrivao cijelo vrijeme. Policiji je rekao da se u stanu nalaze dva mrtva tijela...
Vidi originalni članak

Njemačka policija uhitila je u gradiću Herneu Marcela Heßea (19), glavnog osumnjičenika brutalnog ubojstva 9-godišnjeg dječaka. Kako navodi Bild, Heße je navodno došao u lokalnu zalogajnicu i zaposlenicima rekao: 'Molim vas, nazovite policiju, traže me'.

U blizini zalogajnice u kojoj se predao izgorio je stan. Navodno se Heße skrivao u tom stanu, a policiji je rekao da se u stanu nalaze dva izgorena tijela.

Posjetimo, policija od ponedjeljka lovi Heßea, odnosno nakon što je u podrumu kuće svojih roditelja zatočio 9-godišnjeg susjeda Jadena, te ga ubio s 58 uboda nožem. 

Heße je na Darknetu najavio ubojstvo dječaka, a nakon ubojstva objavio je šokantan video i fotografije. Iako policija nije rekla što je snimio, no pretpostavlja se da je snimio video ubojstva. Na fotografijama pozira s krvavim nožem. Nakon ubojstva je pobjegao. Policija je u ponedjeljak našla mrtvog dječaka (9) i počela veliku potragu za ubojicom.

U utorak je opet jedna osoba ostavila poruku na internet chatu. Sumnja se da je to opet bio Marcel. Objavljene su i fotografije koje je vjerojatno on snimio.

- Osoba koja je u bijegu i koja se izdaje kao ubojica devetogodišnjeg dječaka u gradu Herne, objavila je u utorak u 15.47 sati sljedeći tekst na chatu: "Porezao sam si ruku dok sam se borio sa zvijeri od 120 kilograma. Jače se odupirala nego dijete. iz nje sam izvukao podatke o banci, kompjuteru, telefonu i zato ne smijem objaviti njezino ime - objavila je njegove riječi njemačka policija.

Policija je u proteklih dva dana dobila više od 1400 dojava o mogućem prebivalištu Marcela Heßea. Potjera za njim bila je jedna od najvećih u novijoj njemačkoj povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • IIIPROMETHEUSIII 10.03.2017.

    ovaj je ISILovac znači musliman, ako je isiovac zar ne?

  • Igor Petak 10.03.2017.

    U zadnje vrijeme sve više ima psihopata...

  • missdilema 10.03.2017.

    koliko tih bolesnika ima na svijetu pa to je strasno....za kolike se samo nikad ne sazna sto su i koja su im nedjela

Komentiraj...
Vidi sve komentare