To je to što me zanima!

Štromar u Saboru nakon druge operacije kuka. Optuživali su ga da je na zahvat išao preko veze

Zastupnik parlamentarne većine Predrag Štromar (HNS) prije deset dana operirao je i drugi kuk. Ovo mu je druga operacija u ovoj godini. Kuk je operirao u ožujku
Vidi originalni članak

Za vladajuću većinu svaka ruka u Saboru je važna, a posebno kad se glasa o proračunu. Zastupnik parlamentarne većine Predrag Štromar (HNS) iako je prije deset dana operirao i drugog kuka stigao je na glasovanje na štakama. Zanimalo nas je hoće li redovno dolaziti u Sabor ili samo kada je glasovanje. 

- Najvjerojatnije neću doći idući tjedan, a potom ću dolaziti ovisno o mogućnosti  - kazao je.  

ZASTUPNIK HNS-A Štromar nije znao da ga snimaju pa otkrio da planira preko reda na operaciju: 'Tako to ide...'

Štromaru je ovo druga operacija u ovoj godini. Naime, u ožujku je također imao operaciju kuka. Za nju smo saznali u veljači ove godine kada je procurila snimka na kojoj se HNS-ov zastupnik žali tajnici Odbora za prostorno uređenje na datum kad mu je zakazana operacija kuka, nesvjestan da je mikrofon uključen i da se sve snima. Na snimci se moglo čuti kako Štromar govori o terminu u osmom mjesecu 2024. godine. Zezate me?!, zgroženo ga je tada pitala tajnica i dodala: "Svašta... A ne bi nešto nekoga mogli...?"

- A hoću, hoću - odgovorio joj je Štromar uz opasku: "Samo velim, tako to funkcionira". 

SDP ga je prozivao da dogovara termin operacije preko veze. 

- Neću toliko dugo čekati, nego ću ići u neku drugu bolnicu gdje se može odmah doći na red ili u roku od 30 do 60 dana, ima javni portal na HZZO-u i točno se vidi u kojoj se bolnici za koju operaciju treba čekati. Negdje se može odmah doći, a negdje treba više od godinu dana - kazao je tada Štromar. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • happy feet 22 30.11.2023.

    Bez kuka i bez nogu za Velikog vođu!

  • teorije istine 30.11.2023.

    Drek ostaje drek...

  • istinabolibitange 30.11.2023.

    ma kakva veza to kod nas ne postoji kod nas to ide odmah ako ne opomena pred otkaz ide

Komentiraj...
Vidi sve komentare