To je to što me zanima!

"Spremna sam prihvatiti vojni mimohod, ali ne 5. kolovoza"

Predsjednica Grabar Kitarović obratila se javnosti kako bi iznijela svoje stavove o proslavi 20. obljetnice Oluje. Kazala je kako središnja proslava mora biti u Kninu
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović s Pantovčaka je u srijedu poručila kako je odlučila sudjelovati u radu Odbora za obilježavanje Dana pobjede 5. kolovoza te istaknula kako taj dan treba biti dan pobjede, a ne podjele. 

- Svaka država ima datume oko kojih ne smije biti prijepora. Kao predsjednica RH imam moralnu obvezu raditi na očuvanju i osnaživanju nacionalnog zajedništva - rekla je predsjednica.

Kazala je kako je središnja točka Dana domovinske zahvalnosti postao Knin kao simbol pobjede te da se tamo može održati jedino središnja proslava. 

- Spremna sam prihvatiti vojni mimohod uoči ili nakon 5. kolovoza, no treba voditi računa o racionalnosti troškova s obzirom na gospodarsko stanje u kojem se zemlja nalazi - istaknula je predsjednica te sve pozvala da 20. obljetnicu Dana pobjede proslave ''na uljuđen i dostojanstven način''. 

Idi na 24sata

Komentari 578

  • 21.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kurjak 21.05.2015.

    Ovoj ženi se sve više rugaju,pogubila se načisto.Mijenja izjave,stavove kako karamarko SOBOLI i HIPO poželi.Pljuc!

  • mestar 21.05.2015.

    E, tako vec bolje iako nisam za parade pogotovo ne u isti dan na dva mjesta, moze samo u Kninu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare