To je to što me zanima!

'Predsjednica ima talent da se uvali u loše društvo i to traje'

Milanović je rekao i da se 'aktualna vlast ponosi svojim proustaškim elementima'. Mi se toga gnušamo tako da bih rado o tome prestao govoriti, kaže šef SDP-a
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović istaknuo je za Dubrovački dnevnik kako se aktualna vlast ponosi svojim 'proustaškim elementima' te dodao kako se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima tendenciju 'uvaliti u loše društvo'.

Bivši premijer je na pitanje je li smjena šefa SOA-e Dragana Lozančića opravdana odgovorio:

- Gospođa Kitarović ima neobranjiv talent da se uvali u loše društvo, i to traje još od vremena Ive Sanadera. Tu se ništa bitno promijenilo nije do danas. A što se tiče Lozančića, neka ga smijene ako im ne odgovara. No ona zna, a ja još bolje, što je Lozančić napravio za Hrvatsku. Možda za Mamića nije, ali za Hrvatsku jest.

Milanović je rekao i da se 'aktualna vlast ponosi svojim proustaškim elementima'.

- Mislim da ćemo napraviti jedan spot nakon mjesec i pol dana njihove vlasti da se točno vidi, po svakom segmentu, što sam mislio kad sam to rekao jer dokazi su naprosto obilati. Ja sam samo rekao ono što oni sami govore o sebi, a to se posebno tiče proustaških elemenata. Ljudi su naprosto ponosni na to. Mi se toga gnušamo tako da bih rado o tome prestao govoriti, ali oni nikako da prestanu - rekao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • MladenTesevcic 13.02.2016.

    Ovog dru6ga treba pod hitno odvesti u bolnicu na liječenje a naj bolje u vrapče .

  • andrijaxyz 11.02.2016.

    Non stop se radi... ovi nastupi su brojniji nego sa vladavine Milanovićevaca. Svaki dan proglasi, parole, briga za ovo, briga za ono. Ništa nije vidljivo, osim evo me opet. Evo me narode, niko drugi nema šta reći, ja ja ja ja sam nezamjenjiv, naj naj aj, ja aj, ja ja ja ....

  • may 25 11.02.2016.

    ma krasna ti je ..njezino jedino pravo drustvo i obozavatelji su ekipa iz Remetinca..no u svakom slucaju vrijme ce sve pokazati..i umjetne trepavice i nisu bas za njezinu komunikaciju sa gradanima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare