To je to što me zanima!

Predsjednica na dobrotvornoj večeri za bolesnu Enu Šarac

Projektom "Izgradimo dom za Enu", koji je pokrenuo Milijan Brkić, prikupljaju se financijska sredstava kako bi joj se sagradio dom jer su roditelji sav novac usmjerili u njezino liječenje
Vidi originalni članak

 Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović poručila je u četvrtak navečer da smo jaki samo onda kad smo solidarni i kad smo zajedno.

Predsjednica je to izjavila na dobrotvornoj večeri "Izgradimo dom za Enu Šarac" koja se održava u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Naglasila je kako je smisao Božića darivanje i usrećivanje drugoga te dodala kako je djevojci Eni sve ovo izazov.

Ena Šarac mlada je Osječanka kojoj je kao 7-godišnjoj djevojčici dijagnosticiran tumor na mozgu i s opasnom bolešću bori se od 2003. godine.

Projektom "Izgradimo dom za Enu", koji je pokrenuo potpredsjednik Hrvatskog sabora glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, prikupljaju se financijska sredstava kako bi joj se sagradio dom budući da su roditelji sav novac usmjerili u njezino liječenje.

Uz predsjednicu Republike Hrvatske na večeri za Enu nazočni su i potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Brkić te ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Ivanka27 06.12.2017.

    E dragi moji.. mozes si mislis sto si je predjsednica dosla naslikavat??? Vasi iz stranke bi to jedva docekali da se objave u medijima kao da nekome pomazu.. Nasa draga predsjednica pomaze svima pa tako i vama komunjarama.. bas me zanima od vasih pustih komentara jel bi neko pomogao? Svi gledate samo svoj dzep i kako zaposlit vasu patrizansku djecu u drzavne firme.. radi vas je toliko ljudi gladno.. odkada je pokojni racan bio na vlasti hrvatska u siromastvu,.. a sada pljujte po desnicarima.. da nije bilo njih ko zna gdje bi vi bili...

  • sadilinikada 01.12.2017.

    Sigurno ce i Maminjo navratiti

  • LANA555 01.12.2017.

    Kolko ima dijece poput Ene i koima također treba pomoč a ima ih kaj se neznaju snači i td. Drago mi je za Enu al ovi pojedini političari odabiraju skime bu ju se fotkali i kome bu ju tj kojem dijetetu bu ju pomogli .

Komentiraj...
Vidi sve komentare