To je to što me zanima!

'Predsjednica nema pravo kada tvrdi da reformi nema. Ima ih'

Predsjednica uvijek želi više i svatko želi više, i mi želimo više i bolje, i upravo realizacijom nacionalnog programa reformi bit će još više i bolje, kazao je novi politički tajnik HDZ-a
Vidi originalni članak

Ministar uprave i novi politički tajnik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Lovro Kuščević izjavio je u četvrtak da predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nema pravo kada kritizira Vladu da reformi gotovo i nema.

- Predsjednica nema pravo kada tvrdi da reformi nema, reformi ima, ova Vlada provodi reforme, te reforme su dobro prepoznate i rezultati su dobro vidljivi - rekao je Kuščević novinarima prije početka Vladine sjednice. 

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: 'Zašto je Kolinda oporba Vladi? To nije zadaća predsjednice...'

Upitan kako to da predsjednica ne prepoznaje reforme, Kuščević je odgovorio kako "predsjednica uvijek želi više i svatko želi više, i mi želimo više i bolje, i upravo realizacijom nacionalnog programa reformi bit će još više i bolje".

Kuščević je dodao da na Vladi imaju četiri izborna zakona - izbor za predsjednika/predsjednicu, izbor za Hrvatski sabor, lokalne izbore i EU izbore.

'ISKAKALI SU' Lovro Kuščević: 'Smjena Mire Kovača i Ive Stiera je ispravna'

- Razmišljamo o tome kako bi se sve to pojednostavilo, kako bi se napravilo transparentnijim, da možda sve te zakone ujedinimo u jedinstveni izborni zakon - kazao je ministar uprave.

- Tu se radi samo o tehnikalijama, ne radi se o nikakvim bitnim promjenama tipa prekrajanje izbornih jedinica, uvođenje preferencijalnih glasova i slično - kaže Kuščević.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Vrac666 08.06.2018.

    A da netko tim kretenima na vlasti objasni riječ reforma!

  • KristijanCro 07.06.2018.

    Predsjednica je za te Kuscevicu boginja...ti si jedan truli poltron bogataš kojeg ni simpatizeri HDZa ne cijene

  • 07.06.2018.

    ... izgleda da će HDZ iznjedriti novog kandidata za predsjednika RH. A izgleda, da je za tu namjeru HDZ-a gospođa Kolinda na vrijeme saćukala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare