To je to što me zanima!

Predsjednica pokušava dobiti Milanovića, no on se ne javlja

Vjerujem kako je svima stalo do stabilnosti naše domovine, njezinog ustavnog i pravnog poretka kao i međunarodnog ugleda, poručila je Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kratkim se priopćenjem osvrnula na prosvjed branitelja na Markovu trgu. Kazala je kako pokušava stupiti u kontakt s premijerom te još jednom pozvala na dijalog.

"Prateći događanja na Trgu Sv. Marka, pozivam sve odgovorne na iskorak k dijalogu i zajedničkom rješavanju otvorenih pitanja.

U skladu sa svojom odgovornošću za stabilnost u državi, pokušavam stupiti u kontakt s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem.

Vjerujem kako je svima stalo do stabilnosti naše domovine, njezinog ustavnog i pravnog poretka kao i međunarodnog ugleda.

U tom duhu, još jednom pozivam na dostojanstvo, razum i dijalog", stoji u priopćenju.


Idi na 24sata

Komentari 319

  • MickyyMaus 29.05.2015.

    Premijer uporno bjezi od problema jer je nesposoban da ih rijesi.

  • yocko 29.05.2015.

    To je tvoj posao, a ne od Milanovića zakuhala si sama sa svojim HDZom.

  • ruzica ruzic_1 29.05.2015.

    dsmilja1 došlo bi i to na red...što se tiče revizija braniteljskih mirovina,odavno sam kazala da se to treba učinuti.Sramota kolike mirovine imaju,a njih 80% zdravi.Kao vukovi trgaju plijen i od dosade rade ekscese.Kad su toliko puni energije,zdravi i dosadno im ukinula bi im mirovine i nek idu na biro tražiti posao.Što se tiče općine i županije,odmah mi dođe da povratim.Nedavno su se tri Hdz-ovca uhljebila u županiju i s obzirom da nemaju VŠS niti VSS,al za takav opseg posla fakultet treba,oni su izmijenili natječaj i raspisali po točno onoj spremi koju su ti propaliteti završili uz unaprijed dobivene odgovore.A da ih vidite,ne zna se koji je nemoralniji i veći jado.Za njih je Sanader pošten i nevin onda znate kakvi su ljudi.Da ne govorim da je jedan od tih 20 godina studirao i ništa nakraju nije završio.Ušao u Hdz i dobio odmah posao kao i cijela njegova obitelj(od brata,sestre,supruge,punice).Također,nedavno je jedan moj poznanik(poslovno sa njim surađujem zato i dobro znam kakvi su Hdz-ovci) izjavio da će njegovi Hdz-ovci napraviti sve što treba da pobijede u Zagrebu ali i na državnoj razini.Nisu na vlasti pa ovako se ponašaju,što bi tek bilo da dođu na vlast.Zapošljavali bi sve svoje ljude,gledali bi ponovo reprizu lopovluka samo pod opaskom Karamarka,a ne Sanadera i povijest bi se ponavljala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare